Timp liber & Travel & Film

Sa merg sau nu la EdenLand?

Sa merg sau nu la EdenLand e întrebarea pe care mi-am pus-o sambata trecuta și căreia i am răspuns pozitiv. Am fost cu toată familia la EdenLand, ca tot îl lăudasera toți.

Am ajuns după vreo 46 minute, caci EdenLand nu e chiar la o aruncatura de bat de noi, ci în Balotesti, adică la 25 minute de București.

Am plătit 20 – 25 lei întrarea, un preț zic eu rezonabil și am luat-o la pas. În EdenLand cum intri pe partea stânga sunt spatii amenajate pentru câteva animalule, reunite sub titulatura „Zoo„. Am regăsit capre pitice, căprioare, păuni, cămile si cai.

Drăguțe specimenele, mai ales căprioarele, dar nu am avut senzația aceea de mediu natural, ca animalele s-ar simți ca acasă. La cai a fost cel mai interesant, pentru ca am putut urmări de pe margine amatori, dar și profesioniști călărind niște exemplare de toată frumusețea. Evident echitația pentru doritori era contracost.

Am mers tot înainte și am ajuns la zona de paintball, tras cu pușca, apoi minigolf și o mulțime de oameni, nu doar copii exersând tiroliana. Bine amenajat, am văzut și un instructor pe acolo, dar mie personal nu mi-a plăcut asocierea cu o mulțime de mese și mici căsuțe din lemn in care se serveau ba prăjituri, ba burgeri, ba înghețată samd.

Adică ori suntem în mijlocul naturii, suntem acolo pentru adrenalina data de tiroliana, pentru aerul curat, pentru verdele copacilor, pentru deconectare, ori suntem la bodega improvizata în pădure. Parca a luat puțin din farmecul naturii și din conceptul propriu zis al locației sa vad o mulțime de oameni la mese, cu berea în mana șamd.

Apoi am ajuns la zona pentru copii, cu plata pentru copiii de peste 2 ani, 30 Ron, o suma nu foarte accesibila. Acolo varietate – leagăne, zona cu nisip, trambuline, diverse mici „pontoane” de lemn, chestii de cățărat, chiar și o numărătoare imensa.

Mi-a plăcut aceasta diversitate de activități dar, raportat la preț, nu o găsesc justificata, mai ales la copiii pana în 5 ani, care se plictisesc destul de repede.

Din categoria alte activități pe care le mai poți practica dacă mergi acolo, as enumera: închiriere de biciclete, ateliere de pictura, cățărat in copaci.

Per ansamblu a fost drăguț, mai ales pentru o zi caniculara de vara. La EdenLand umbra copacilor și animalutele îți lasă impresia ca ești în alt univers, mai răcoros, mai de poveste. O poveste zic eu destul de scumpa dacă nu ești amator de tiroliana sau de paintball, ca să zic asa de activități specifice locatiei.

Ma rog, nu e chiar numai despre buget, căci și in alte locuri poți cheltui ușor 50-100 lei într-o zi, dar am pornit cu așteptari prea mari pentru ce am găsit.

Sa merg sau nu la EdenLand pentru a doua oara? Ma mai gândesc 🙂 voi ați fost?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.