Superblog 2019

Un client fericit și un business eficient au în comun E-mark

Este elegantă, atât de fină și de frumoasă! Mulți o cunosc sub numele de Sudariumşi, de când a apărut în Roma antică. A călătorit foarte mult și a ajuns să fie cunoscută, rând pe rând, de personalități din toate mediile culturale, de la mândra regină a Egiptului, Nefertiti la renumitul compozitor Beethoven, de la celebra balerină a secolului XX, Isadora Duncan la binecunoscuta actrița Audrey Hepburn.

Fie că s-a lăsat pe mâinile unor celebrități sau ale unor persoane obișnuite, ea a oferit tuturor eleganță, rafinament și protecție.

Eșarfa, căci despre ea este vorba, este acea creație universală, apreciată de bărbați și adorata de femei pentru că înfrumusețează și individualizează o ținută.

Audrey Hepburn spunea că: „Nimic nu mă defineşte mai bine ca femeie, ca o femeie frumoasă, decât purtarea unei eşarfe din mătase”. Pentru mine e mai mult de atât, este o pasiune născută din copilărie.

A-ți pune amprenta este mai mult decât a realiza un produs perfect pentru client

Am intrat într-un atelier de creație vestimentară la 5 ani și jumătate și am rămas plăcut impresionată de munca tatălui meu. Dibacia, simțul estetic și talentul își dăduseră întâlnire pentru a crea cele mai frumoase eșarfe. Am vrut să îmi pun și eu amprenta în acest domeniu, de care mă simțeam fascinată, așa că, odată ce am terminat Facultatea de artă și de design, mi-am deschis un atelier de creație și un magazin de distribuție online.

Îmi doresc să realizez cele mai frumoase eșarfe pentru clienții mei, dar să le și ofer cea mai inedită experiență, aceea de a le personaliza produsul pe care îl ofer. Este cea mai mare satisfacție să îți pui amprenta personală nu doar în crearea eșarfei perfecte, ci și în livrarea ei. Veți spune că este un vis imposibil, mai ales că am zilnic cel puțin 90 de clienți.

E-mark sau cum mi-am pus amprenta în experiența clientului

Asta am crezut și eu, până când m-a sunat o prietenă și mi-a vorbit despre o soluție excelentă pentru a-mi împlini visul, și anume ștampila electronica, exact cea care a fost premiată în cadrul prestigiosului concurs Red Dot Design din 2019. Atât de bine a descris ștampila electronică și avantajele utilizării ei, că am și intrat pe site-ul Colop, m-am informat cum funcționează și de unde să îmi procur e-mark în România.

Mi-am instalat deja aplicația Colop e-mark pe telefonul mobil, căci mi-a fost mai la îndemână decât pe celelalte device-uri – tabletă sau PC. Ochii mi s-au luminat dintr-o dată când am văzut că am atâtea șabloane predefinite, dar și posibilitatea de a le modifica sau de a crea amprenta proprie. Sunt la fel de curioasă și nerăbdatoare ca un copil ce descoperă pentru prima dată ceva nou! Totul îmi pare atât de simplu și eficient! Voi achiziționa ștampila electronică, ce se conectează prin rețeaua Wi-Fi generată, proprie la aplicația mobilă gratuită și n-am decât să mă apuc de treabă!

Deja știu cum voi numerota, inscripționa cu dată, serie, număr fiecare colet trimis. Cu ajutorul e-mark pun și adresa destinatarilor și adio febră musculară de la atâta scris de mână, adio colete rătăcite și greu de identificat cu furnizorii de curierat.

Pentru cei care au comandat prima dată pe site-ul meu, voi utiliza ștampila electronică pentru a-mi crea o carte de vizită personalizată, cu imaginea și datele mele de contact, pe care o voi atașa coletului. Bun venit eficiență și rapiditate și mai mult timp pentru realizarea de eșarfe minunate!

Dar cea mai mare satisfactie o voi avea când voi primi măcar un mesaj, un telefon de mulțumire din partea clientelor, pentru că, dincolo de o eșarfă superbă, le-am făcut să zâmbească, le-am făcut ziua mai plăcută. Parcă o văd pe Ana, cea mai veche clienta, cum se va bucura când, deschizând coletul, va găsi un mesaj personalizat sau o urare cu ocazia zilei de naștere:

Gratie e-mark am multe posibilități de a le oferi clienților o experiență inedită, perfectă ca și produsul livrat.

Sunt toată un zâmbet, până când văd că este deja ora 19.00 și eu nu am ajuns acasă, iar de dimineață stabilisem cu prietenul meu că luăm cina împreună. Valvartej mă urc într-un taxi și reușesc să întârzii doar 20 de minute! Norocul meu că înțelege, să sperăm că o va face și după ce mă ia de nevastă!

Deschid, dar nu e nimeni. Merg în dormitor și pe birou mă așteaptă un mesaj pe un post-it: „Bună, ce faci?”

Recunosc instant lângă tastatură e-mark și tresar de bucurie. El vine tiptil și îmi cuprinde mijlocul, dar, cu toată emoția, ochiului meu vigilent nu-i scapă nimic:

-Ah, ai utilizat deja ștampila electronică, dar ai personalizat cu cafea în loc de vin!

– Te-ai prins, of! Te las pe tine să pui amprenta cum trebuie. Știi, cred că am putea să ne pregătim și invitațiile de nuntă și chiar mărturiile cu acest ajutor minunat, duce până la 4 ore și jumatate de muncă neîntrerupta! Hai să sărbătorim!

-Daaa! Excelente idei ai dragul meu, te iubesc!

*Superblog 2019

*Poze sponsor Colop

*Cele două seturi de amprente realizate de mine din aplicația Colop E-mark

*Personalitatile amintite în debutul articolului au fost incantate sa poarte eșarfe, conform diverselor articole citite în acest sens