Superblog 2019

Cazare hotel, bilete de avion, închirieri auto? 3 în 1 pentru o călătorie perfectă

Cazare hotel, bilete de avion, închirieri auto? 3 în 1 pentru o calatorie perfecta este ceva realizabil, real? Te asigur ca DA! Acum poți avea și tu o călătorie perfectă dacă îmi vei citi și îmi vei urma sfaturile! După cinci ani în care am lucrat ca asistenta a unui departament de peste 120 de oameni și în care, cel puțin de două ori pe săptămână, căutam cazare hotel, bilete de avion și să închiriez mașină pentru colegii străini, știu tot ce mișcă în domeniu.

Iar surpriza cea mai tare vine din partea AZ-Turism, platforma care vă oferă posibilitatea de a beneficia de toate cele trei servicii menționate într-un singur loc, gasind oferte accesibile oricarui buget si oricarui tip de calatorie! Bonus – daca nu aveti timp si disponibilitate sa cautati in platforma printre cele 2000 de locatii din Romania, puteti apela la una dintre agentiile de turism inscrise pe AZ-Turism si ati rezolvat totul rapid si simplu, fara batai de cap!

De ce vă recomand AZ-Turism sau cum să evitați greșelile mele

Greșeala 1 – Să dai telefoane și mailuri, sa validezi de o suta de ori și la fata locului sa ramai neplăcut surprins

Imi doresc ca voi sa nu mai treceti prin stresul prin care am trecut eu cand cautam cazare Brasov, cazare Valea Prahovei sau cazare litoral pentru toti colegii cu ocazia teambuildingurilor anuale. Dădeam mesaje la cel puțin cinci furnizori, verificam cu toți dacă au atâtea camere disponibile, dacă mă incadram in buget, dacă puteau oferi variante de bufet suedez, sala de conferința și alte facilități. Am validat de „n” ori cu fiecare furnizor condițiile, am ales unul după câteva zile de gândire și calcule peste calcule și la fata locului am constatat ca una dintre cerinte nu era îndeplinită. La ultimul eveniment a fost cerința de a avea piscina interioara. Răspunsul proprietarului a fost ca nu a văzut emailul respectiv, va dați seama că mi s-a urcat sângele în cap când am citit.

În schimb, pe AZ-Turism veți vedea, dacă intrați, că după selectarea locației și tipului de călătorie dorit, aveți posibilitatea sa setați și bugetul și ce facilități aveți nevoie. Transparenta este cea mai bună soluție și astfel evitați tot stresul pe care l-am avut eu atunci.

Greșeala 2 – Să alegi locațiile de cazare încercând sa împaci toți furnizorii implicați în călătoria respectiva

Nu mi-a fost deloc usor cand, timp de 6 luni cat a durat un proiect extern, a trebuit sa sincronizez posibilitatile de zbor cu optiunile de cazare Herculane, cazare Turda, cazare Sangeorz Bai si serviciul rent a car pentru colegii straini. Toate trebuiau sa se sincronizeze la minut pentru ca ai mei colegi străini sa ajungă la timp în locațiile respective, să își facă jobul de consultanți si sa se și întoarcă în București. Bineînțeles că nu s-a întâmplat asta și m-am trezit seara la ora 20 cu telefoane disperate din partea lor sa le găsesc cazare sau sa le prelungesc termenul de predare a mașinii sau să le schimb orarul de zbor.

Dacă aveam pe atunci AZ-Turism, puteam sa organizez toate serviciile într-un singur loc, puteam accesa butonul Pozitia curenta de pe harta care se afișează odată cu alegerea locației și aveam acces la cazare hotel, pensiuni, toate posibilitățile din jurul locației. Atunci cu siguranță as fi putut opta pentru locații mai apropiate de zonele în care colegii își desfășurau activitatea și sincroniza mai bine toate serviciile unei călătorii reușite.

Greșeala 3 – Să cauți ieftin și să sfârșești prin a plăti comisioane mari

Presiunea nu era doar în privința sincronizarii unor game variate de servicii, ci și de a obține tarife cat mai mici pentru acestea. De pildă bilete de avion ieftine, asigurări de călătorie, cazare hotel sau pensiune la un preț cât mai mic. Când achiziționam diverse servicii sau produse pentru evenimente, unde aveam număr mare de participanți, mai obțineam câte un discount, dar când aveam o plecare la fiecare săptămână, era dificil sa fac economii pentru ca, potrivit legilor economice, puterea de negociere este mult mai mica. M-am trezit de câteva ori plătind comisioane pentru înregistrare pe diverse site-uri, taxe ascunse și uite asa mi-am depășit bugetul.

Dacă AZ-Turism ar fi existat, mi-aș fi făcut cont în mod gratuit, as fi obținut sigur oferte imbatabile pentru bilete de avion, preturi mai mici pentru cazare hotel sau pensiuni, căci furnizorii nu plătesc nimic pentru înscrierea în platforma și o prezentare simplă a ofertei lor, deci nu au de ce sa ofere preturi „umflate”.

Daca platforma AZ-Turism ar fi existat in perioada in care aveam acest job, as fi putut pune în aplicare cu succes sloganul lui Benjamin Franklin – „Time means money”. Norocul meu este că de acum înainte nu voi mai face aceste greșeli, cel puțin nu în plan personal, în organizarea propriei călătorii sau vacante.

Vacanta perfectă este cea organizata rapid, simplu și eficient

Direct de pe telefonul mobil, voi căuta pe platforma AZ-Turism oferte pentru vacanta la munte. Mai exact cazare Bran într-o locație care sa dispună de câteva facilități precum loc de joaca pentru copii, spa, parcare privata și sala de jocuri. Vom merge trei cupluri și cum fiecare dintre noi are copil, e bine sa asiguram distracția și pentru cei mici. Pentru noi doamnele accesul la spa va fi momentul nostru de răsfăț și relaxare maxima, în timp ce dragii noștri soți se vor distra la un biliard. Cu câteva click-uri, într-un mod simplu, rapid și eficient, am rezervat deja la Hotel Flo Mary din Bran.

Zero stres, zero griji, transparenta 100%!

Vacanta perfectă este cea care imbina gusturile tuturor participanților și respecta bugetul stabilit

Ei bine alegerea acestei locații imbina toate preferințele noastre, dar am cautat sa păstram și controlul bugetului. Am făcut o medie a pretului pe care suntem dispuși sa îl plătim pentru cazare hotel si am filtrat rezultatele în funcție de acest tarif.

Vacanta perfectă este cea in care îți încarci bateriile și colecționezi amintiri

Vacanta perfectă este despre a ne încărca bateriile, despre a colecționa poze și amintiri frumoase din vizitele la Castelul Bran, fortăreaţa medievală ori de la Peştera Liliecilor de la Râşnov. Ne vom bucura ochii la vederea cascadelor şi trecătorilor de la Moeciu, precum şi a peşterilor din regiunea cuprinsă între Fundata şi Şirnea. Vom împărți bucurie, zâmbete și experiente memorabile. Poate la anul, dacă toți vor fi încântați de organizarea mea, vom alege sa mergem și în străinătate, tot prin AZ-TURISM desigur! Din 2020 va fi disponibila și rezervarea asigurarii de călătorie în mod electronic, deci mai tai încă o grija de pe listă!

Închei cu un ultim sfat pentru voi:

„Va rog fiti călători, nu turisti. Încercați lucruri noi, întâlniti oameni noi și uitați-vă mai departe de ceea ce se află în fața ochilor vostri. Acestea sunt cheile pentru a înțelege minunata lume în care trăim”. Andrew Zimmern

*Cazare hotel și bilete de avion sunt cele mai căutate sintagme conform Google Trends in Romania in ultimile 12 luni

*Poze sponsor

*Superblog 2019

1 gând despre „Cazare hotel, bilete de avion, închirieri auto? 3 în 1 pentru o călătorie perfectă”

Comentariile nu închise.