Superblog 2019

Royal Boutique, tot ce iti trebuie pentru un teambuilding perfect!

-Am încredere în tine că va ieși un eveniment deosebit! Pentru orice alte detalii îți stau cu drag la dispoziție!

-Sigur! Mulțumesc Christian! Ținem legătura!

Pentru cei care nu mă cunoașteți, sunt Elena, asistenta departamentului de achiziții ce numără 100 de persoane. Iar Christian este viitorul soț al șefei mele, Eva. Se cunosc de peste șase ani, lucrează amândoi în aceeași companie, dar în departamente diferite. Tocmai mi-a încredințat o misiune foarte specială – știind că organizez teambuildingul pentru departament, să includ și momentul lui: cel în care o va cere în căsătorie pe Eva în fața tuturor. Christian este o persoana romantica și își dorește ceva cu adevărat special.

Momentan știu că locația pe care o voi alege trebuie sa fie la munte, preferabil Poiana Brașov, căci Eva este o mare împătimita a traseelor montane și a sporturilor de iarnă, iar Poiana Brașov este preferata ei.

Ca o bună asistentă ce sunt, fac totul etapizat, astfel încât să am timp să cântăresc deciziile și să aleg tot ce e mai bine și mai frumos pentru acest eveniment.

Criteriile de selecție hotel

În primul rând întocmesc listele cu cerințele uzuale în stânga și cele speciale în dreapta, pe care trebuie să le îndeplinească viitoarea locatie:

Pare că voi avea o misiune destul de grea, de aceea încep căutările pe mai multe fronturi:

  • Pe internet după cuvinte cheie precum cazare Poiana Brasov, hotel Poiana Brașov, top hoteluri evenimente Poiana Brașov
  • Pe site-urile de socializare după salon evenimente Brasov
  • Pe YouTube după cuvinte precum Party Poiana Brașov
  • Pe diverse site-uri de travel recenzii din partea clienților

Strângând toate datele și punându-le cap la cap, mi-am făcut o listă scurtă. Printre cele selectate se numără și hotelul Royal Boutique din Poiana Brașov.

Arată foarte bine, bifează toate cerințele de mai sus, clientii i-au dat aproape de nota 9 la mai multe criterii și îmi place că lumea se distrează foarte bine:

Să vedem dacă ne încadram și la buget si cat de deschisi sunt la ceea ce am eu nevoie. Le-am dat telefon, le-am explicat tot ce era nevoie si am fost placut surprinsa sa constat amabilitatea si deschiderea personalului. In anumite aspecte chiar mi-au facut anumite sugestii extrem de bune. Sunt hotarata sa aleg Royal Boutique, sa vedem daca va fi si Eva de acord.

Prezentarea Royal Boutique catre Eva, sefa departamentului

-Buna dimineata Eva! Sunt gata sa discutam despre variantele pentru teambuilding.

-Buna dimineata Elena! Hai sa le analizam.

-Avem patru variante. Pentru fiecare dintre ele, avem buget, facilitati si o scurta prezentare. Primul pe lista este Royal Boutique, care intruneste absolut toate conditiile discutate initial si ne incadram si in buget:

Ofera o priveliste superba a muntelui, find situat aproape de partia de ski Bradul, dar si de telecabine, astfel ca duminica cand ne trezim putem face o plimbare prin imprejurimi, chiar si cu bicicleta, caci Royal Boutique ofera un astfel de serviciu. Daca avem noroc si ninge atunci, vom merge la schi.

-Haha, draga mea crezi ca o sa ii mai arda altcuiva in afara de mine de schiat dupa o noapte de petrecere?

– Se prea poate sa nu, caci petrecerea cu tematica palariilor va fi de un real succes. Cei de la Royal Boutique au un spatiu generos de dans, au sistem de sonorizare propriu si ne-au promis ca ne ajuta si cu gasirea unui DJ local. Si pentru ca dans fara mancare si bautura buna nu merge, iata si optiunile de meniu, cu mentiunea ca putem sa le cerem si altceva cu cateva zile inainte si ne vor ajuta. Avem si open bar toata seara nelimitat.

-Perfect! Camerele sunt ok, au toate facilitatile?

-Absolut, au aer conditionat, seif, TV prin cablu, frigider, dulap şi baie privată cu duş sau cadă şi articole de toaletă gratuite. Si multe au si vedere la munte, ti-am rezervat fix la ultimul etaj.

-Bun asa! Spune-mi ceva Elena, cat de calzi si primitori i-ai simtit pe oamenii acestia la telefon? Ne vom simti ca acasa, ne vom bucura cu adevarat de munte?

-Da! Sunt atat de binevoitori! M-au ajutat si cu….cu tot! Ma trec toate transpiratiile, caci era sa dau de gol surpriza planificata cu Christian!

-Sa ramana Royal Boutique atunci!

-Super, multumesc Eva!

Sunt mega fericita, ma duc sa il anunt si pe Christian.

-Buna Christian, Eva a acceptat!

-Oho, excelent! Si totul decurge conform planului da?

-Da, dupa servirea aperitivului va fi chemata de urgenta in camera superioara, va intra si va gasi un biletel pe un pat plin cu trandafiri. Va fi invitata sa deschida geamul. Odata deschis, va vedea un panou luminos cu: „Eva vrei sa fii sotia mea?”

Si bineinteles, un alt doilea biletel sa coboare daca raspunsul este pozitiv. Jos va fi un tort imens, decorat cu trandafiri si cu un inel superb in mijloc si tu iti vei face aparitia, in ropotul de aplauze al colegilor, cantand melodia voastra.

-Wow esti minunata Elena! Tu si Royal Boutique sunteti creatori de fericire!

*Poze sponsor Royal Boutique

*Superblog 2019