Superblog 2019

Look de vedetă cu buget redus?Answear e pentru tine!

„Adevărata frumusețe este să știi cine ești, ce îți dorești și să nu îți ceri niciodată scuze pentru asta! „

Cuvintele îi aparțin cântăreței Alecia Beth Moore, binecunoscută sub numele de Pink. Am crescut cu muzica ei și grație longevității in carieră, am asistat la diverse schimbări – de la melodiile ritmate, tonice la balade, de la stilul vestimentar bazat pe combinații tari de culori la cel elegant, uneori monocromatic, de la o ea rebelă la o soție și mai ales mamă minunată. Efervescenta, pofta ei de viață, spiritul nonconformist și energia sunt de-a dreptul molipsitoare și se simt în fiecare vers, în fiecare notă muzicală, până și în stilul vestimentar. Este cu adevărat idolul meu și mă inspiră, îmi dă forță să trec peste orice, doar ascultându-i melodiile.

Anul acesta, în cadrul petrecerii de firmă, am de trecut cea mai tare, mare provocare: „Convinge-ne că ești idolul tău!” O sută douăzeci și cinci de persoane se vor întrece în a demonstra cât de bine își cunosc idolul și cât de ușor se transpun în pielea lui. Vom avea ajutor pe partea de machiaj și coafură, dar celelalte aspecte – vestimentație, gesturi, talentul idolului vor fi în responsabilitatea noastră să le punem în practică.

Din punct de vedere muzical mi-a fost destul de simplu, căci am voce și am tot repetat melodiile ei, dar să vedem ce ținută voi alege.

Am „the Answear” pentru cea mai tare provocare

Pentru că îmi permite să îmi comand, să probez acasă și să decid cu ce rămân, voi alege câteva variante direct de pe magazinul meu online favorit – Answear!

Dacă nu ați aflat încă, dați un search după answear.ro și veți descoperi peste 300 de branduri internaționale de top cu calitate premium și prețuri foarte bune. Eu l-am descoperit încă din noiembrie 2015, de când s-a lansat în România și de atunci sunt clienta fidelă și mândră membră în comunitatea Answear Club. Vă las pe voi să descoperiți și beneficiile de care vă puteți bucura cu ocazia înscrierii, acum să ne pregătim pentru marea provocare.

Am un buget redus, de maxim 999 lei, dar și un prieten de nădejde, pe Answear, care îmi pune la dispoziție articole de top cu până la 70% reducere de Black Friday! Și iată cum voi reuși eu să am un look de vedetă cu un buget redus!

Look de vedetă cu buget redus? Sigur pe Answear găsesc !

O variantă ar fi să mă îmbrac într-o rochie neagră de piele, așa cum poartă și Pink deseori în concertele sale, cu un palton deasupra.

Pe Answear la secțiunea rochii glam, am găsit exact ce aveam nevoie, o rochie Armani Exchange la un preț excelent. În combinație cu o pereche de cizme Steve Madden, am reusit sa am un look de vedetă, cu un buget redus, de doar 930 de lei. Bonus, pentru că este Black Friday și Answear oferă discount semnificativ, am economisit 270 RON la achiziționarea celor două articole.

Deși îmi place acest look, parcă o prefer pe Pink cea rebelă și multicoloră care mă inspiră să fiu creativă, nonconformista și autentică, inclusiv pe scenă. De aceea aș opta pentru o rochie din colecția Tommy Hilfiger, model în cloș și pe deasupra un palton de damă Noisy May.

Dacă stau și mă gândesc mai bine, aș prefera să interpretez una dintre baladele ei bincunoscute și premiate, Just Give Me a Reason. În cazul acesta mi s-ar potrivi o ținută mai romantică, inspirată din lookul ei din acest videoclip și ce poate fi mai potrivit decât o rochie albă, elegantă de la Answear în combinație cu o pereche de sandale stiletto, absolut divine, de la Liu Jo. Un alt look de vedetă cu buget redus, 1000 lei!

Cu atatea economii, îmi permit să îi iau și soțului meu un sacou S Oliver din țesătură netedă, elegant și de o calitate premium.

Dacă voi câștiga concursul, îi voi dedica lui premiul. Până să împărtășesc cu voi provocarea petrecerii de firmă, el a fost primul meu fan și critic (puțin așa, când a fost cazul). Și tot el este cel care mă iubește, mă susține, oricât de mult sau de puțin Pink aș fi. Iubirea și moda au mai multe în comun decât ați putea crede.

Cum bine zice Giorgio Armani:

„Ador lucrurile care îmbătrânesc cu grație, care nu expiră, care rezistă testului timpului și care devin exemple vii ale perfecțiunii absolute! „

SUPERBLOG 2019

Colaj din poze cu articolele vestimentare Answear

Pozele cu Pink de pe Pinterest

2 gânduri despre „Look de vedetă cu buget redus?Answear e pentru tine!”

Comentariile nu închise.