Superblog 2019

Watchshopmania cucerește România!

Corporatista și ceasul sunt de nedespărțit

Sunt o corporatistă. Dacă vă întrebați ce înseamnă, vă zic că sunt angajată într-o companie multinațională, pe un program 9-18, dar asta nu e tot. Corporatista din mine zice că trebuie să adaug și sintagma „sub ticaitul ceasului” pentru o imagine clară și completă. Asta înseamnă că de luni până vineri în intervalul menționat mă veți vedea cu un ceas de damă la mână. Mai exact unul dintre modelele mele preferate, un ceas Tissot, din otel inoxidabil și cu mecanism quartz. L-am primit cu ocazia primului meu job, de la părinți și iată că și după 10 ani, încă funcționează perfect. La o ținută office sau casual spre elegant, se asortează excelent și îmi accentuează profesionalismul.

Căci o corporatistă ca mine nu întârzie niciodată la ședințe, nu livrează rapoarte peste termenul stabilit, nu depășește durata unui discurs sau a unei prezentări când are drept aliat un ceas elegant cu precizie elvețiană. Întrucât cadranul este protejat de un geam din safir, care atinge nivelul 9 din 10 pe scala Mohs pentru masurarea durității materialelor și brățara este din oțel inoxidabil, ceasul meu Tissot este îmbinarea perfectă între rafinament și durabilitate.

Tot ceasul m-a ajutat să fac față cu succes într-o situație de business. Eram la un concurs internațional de dispozitive medicale și am fost desemnată de companie să prezint soluția noastră – una în domeniul medical, care ajuta la identificarea simptomelor unui posibil infarct, cu jumătate de oră înainte să se producă. Fiecare reprezentant din fiecare companie avea la dispoziție 25 de minute. Am prezentat timp de 20 minute, comisia era încântată, dar nu suficient încât să îmi acorde premiul. M-am uitat la ceasul meu și mi-a venit ideea:

– Ceasul este prietenul și reperul nostru pentru a măsura cât de productivi, cât de eficienți suntem, cât de bine ne-am organizat ziua respectivă. Tot el este reperul pentru momentele de fericire, amintirile frumoase construite alături de cei dragi, doar că pe acestea nu le mai contorizam decât în momentul în care cei dragi nouă ajung în impas, în suferință și nu mai au timp. Dacă știți că bunicii, părinții voștri sau chiar voi aveți probleme cu inima și doriți să împărțiți în continuare secunde, minute, ore, zile și ani de bucurie, dispozitivul nostru este exact ceea ce vă trebuie! Transformați întrebarea „Cât timp mai am? ” în „Ce vom face peste câteva ore, zile, câțiva zeci de ani?”

Toți cei prezenți în sală au aplaudat și au decis în unanimitate să îmi acorde premiul. Ceasul este și martorul evenimentelor importante din viața mea. De pildă ceasul de damă Fossil l-am primit de la soțul meu, ca un preambul la cererea în căsătorie. Aveam în dormitor ținuta pusă pe umeraș pentru următoarea zi de lucru. Când m-am trezit a doua zi, am remarcat lângă ea un ceas superb, elegant, cu curea din piele, cadran din cristal mineral și carcasa din otel inoxidabil.

L-am pus pe mână și mi-a venit la fix. Era delicat și puternic întocmai ca mine. Lângă el un mesaj: „Au mai rămas 120 de zile până când vei deveni soția mea cu acte în regulă! Accepți?” Mi-au dat lacrimile de bucurie și cu fărâmă de curaj rămasă l-am sunat să îi spun că da.

Am aflat mai târziu că îl luase de pe Watchshop, cel mai mare magazin online de ceasuri ORIGINALE, cu peste 15000 de produse disponibile și cu o echipă experimentată care oferă consiliere pentru o alegere perfectă.

Un manager poartă întotdeauna un ceas unic ca și el! Watchshop și un cadou perfect!

Acum în decembrie soțul meu împlinește frumoasa vârstă de 40 ani și cum altfel aș fi putut să îl omagiez, dacă nu oferindu-i un ceas potrivit personalității și gusturilor sale? Pe Watchshop azi au o extra reducere de 12% cu codul BF12, ca atare mă grăbesc să profit de reducere și intru pe site la categoria ceasuri bărbați. Dintre atâtea modele, îmi face cu ochiul unul dintre ceasurile de bărbați Vostok. Este extrem de elegant, cu mecanism automatic de proveniență rusească, rezistent la apa, antișoc, bazat pe tehnologia Superluminova ce ii oferă o strălucire de 10 ori mai puternică decât materialele bazate pe sulfura de zinc. Dar ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este că se potrivește cu personalitatea lui puternică, îi oferă și mai multă prestanta poziției de manager și ținutei sale mereu business. Ținând cont că a fost realizat doar în 3000 de exemplare, o ediție limitată, soțul meu va fi extrem de încântat. El adoră să poarte obiecte unicat și un astfel ceas i se potrivește perfect!

Întrucât este Black Friday și au reduceri pana la 99%, cred ca nu mi-ar strica un ceas pentru ținuta mea sportiva, pentru atunci când ies la alergat.

Dacă nu ați făcut încă un cadou celor dragi sau nu v-ați luat ceva pentru sufletul vostru, e timpul sa profitați și sa alegeți ceva deosebit, unic! Watchshopmania cucerește România!