Superblog 2019

Cum se îmbină armonios ținuta și personalitatea grație Meli Melo

Se spune că Dumnezeu a creat florile pentru ca oamenii văzându-le să își bucure sufletul. Doar ca oamenii în goana lor zilnică au uitat să iubească și să prețuiască florile, iar ele au devenit triste și s-au simțit abandonate. Atunci Dumnezeu a decis sa creeze niște „ființe” gingașe, care să fie indispensabile florilor și care să le ajute în procesul de polenizare. Aceste vietăți gingașe, multicolore și frumoase sunt fluturii. Eu sunt fermecată de frumusețea lor, aș putea sta ore în șir cu aparatul foto în mână pentru a-i surprinde în acțiune sau dând ocol florilor.

Bunica mea îmi spunea când trăia că și eu sunt asemenea unui fluture – îmi place să îi ajut pe ceilalți, să „polenizez” cu dragoste, să călătoresc peste mări și țări și să mă simt liberă.

Uitându-mă la evoluția mea de peste ani și cum am interacționat cu ceilalti, pot spune că bunica mea a avut dreptate. Îi învălui pe ceilalți cu dragostea mea, îmi ofer sufletul pe tavă și rareori aștept să mi se întoarcă gestul. Totodată îmi place să călătoresc, să cunosc oameni, culturi, stiluri noi de viață.

Dar niciodată nu plec din casă fără să îmi iau la mine un obiect vestimentar sau un accesoriu cu fluturi, este dacă vreți semnătura mea stilistică. Nu vreți să știți cum am țopăit de bucurie când am găsit printre accesoriile, bijuteriile, articolele vestimentare de la Meli Melo, renumitul brand creat de bagheta magică a lui Stephane Dumas, o eșarfă cu adevărat specială. Este o eșarfă cu fluturi pe care o port asorta foarte ușor atât la o ținută casual cât și la una casual-elegantă. Mi-am achiziționat-o în două dintre cele trei variante pentru că pot face combinații diverse. Sunt atât de mătăsoase la atingere și rafinate că mă simt o veritabilă franțuzoaica cu ele.

Pentru ținutele ușor mai sport am găsit o alternativă la eșarfa cu fluturi, la fel de potrivită stilului meu și anume un accesoriu de păr tot de la Meli Melo, mai exact un elastic cu fluture sau un clește de păr cu fluture. Pietricele oferă un strop de strălucire părului și ținutei mele, iar mie frumusețea diafana a unui fluture.

În această seară voi fi și mai strălucitoare decât de obicei, căci are loc ceremonia de decernare a premiilor pentru cele mai bune fotografii, iar eu sunt nominalizată la secțiunea natură. Voi opta pentru o ținută elegantă, cel mai probabil o rochie neagră asortată cu un clutch roșu, pantofi stiletto și neapărat o pereche de cercei din argint cu simbolul fluturelui și un ac de coc fluture argintiu. Meli Melo îmi vine și de această dată în ajutor cu accesorii și un clutch absolut superbe. Acul de coc fluture argintiu este atât de diafan, încât accentuează nota romantică a ținutei mele.

Sper ca la sfârșitul ceremoniei, infiderent de cine va câștiga premiul, să dansăm cu toții valsul fluturilor. Vă invit și pe voi să îl încercați!

Superblog 2019

Poze accesorii și clutch Meli Melo

Poze cu mine din arhiva personala

1 gând despre „Cum se îmbină armonios ținuta și personalitatea grație Meli Melo”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.