Superblog 2019

Povestea frumuseții și a iubirii se rescrie cu Farmec!

Marele sculptor Constantin Brâncuși era de părere că „Oamenii nu îşi mai dau seama de bucuria de a trăi, pentru că nici nu mai ştiu să privească minunile Naturii.” În tumultul vieții cotidiene luăm totul de-a gata, considerăm normal, ba chiar banal aproape orice și doar răzvrătirea naturii căreia îi încălcam din ce în ce mai des legile, ne reamintește de puterea, echilibrul și frumusețea ei desăvârșită.

În era asta supratehnologizata, am uitat să invocăm puterea naturii pentru a avea un corp sănătos, pentru a diminua stresul, pentru a ajunge la echilibru sufletesc și pentru a redescoperi arta de a trăi simplu și frumos. Oare câți dintre noi își mai oferă timp să privească preț de câteva minute un fluture care polenizeaza o floare, un șir de cărăbuși care atacă un cartof, un copac care își întinde ramurile să vorbească cu cerul sau un curcubeu care zâmbește ploii? Suntem norocoși cei care îi mai avem pe bunici și pe cei mici, ei ne ajută să revenim la comuniunea cu natura.

De la bunica mea am aflat cum să mă feresc de răceală pe tot parcursul iernii datorită unei rețete minune, cu ingrediente din natură – pun la macerat cel mult trei săptămâni două părți de boabe de cătină cu o parte de miere. În fiecare dimineață pe stomacul gol iau câte două lingurițe din această compoziție și așa am împlinit zece ani de când eu și răceala nu ne-am mai dat întâlnire. Tot datorită bunicii am descoperit universul FARMEC și pe unul dintre brandurile sale binecunoscute – Gerovital, doctor în frumusețe.

#InvocaPutereaNaturii

Am rămas clienta fidelă de-a lungul timpului acestui produs 100% românesc datorită originii pur autohtone, calității premium, prețului mai mult decât decent și preocupării constante pentru inovație.

De exemplu noua gamă Gerovital Plant aduce ca element inovator Complexul Poliplant Microbiom Protect, format din Equibiome (extract din rădăcină de brusture) și un complex natural de cinci plante din flora locală pentru a asigura un ten sănătos și plin de vitalitate inclusiv iarna. Când regăsești în compoziție până la 98% ingrediente de origine naturală, înțelegi cu adevărat că natura „nu face nimic în zadar”, cum bine spunea marele filozof Aristotel și că depinde de noi să avem o relație frumoasă, să îi respectăm legile și să o păstrăm.

@Gerovital.romania
Apa micelara de la #GerovitalPlant

Inspirată de rutina mea zilnică, ce include demachierea cu apa micelara Microbiom Protect sau cu fluidul demachiant, ce curăță, hidratează și oxigenează tenul, urmată de crema Hidratantă Microbiom Protect, Mariei i-a venit o idee năstrușnica:

-Mami tu scrii mereu articole. N-ai putea să scrii și pentru mine, pentru toți copiii din lumea asta o nouă poveste?

-Sigur draga mea, dar ce poveste îți dorești tu?

-Una în care Albă ca Zăpada să fie și ea iubită, chiar și de mama ei vitregă! Toți copiii au nevoie de mame bune și blânde, așa ca tine!

Mă uit în ochii ei și văd un munte de dragoste și inocență. E pur și simplu adorabila!

-Cum ai vrea să rescriem povestea?

-Păi atunci când regina întreabă oglinda: „Oglindă, oglinjoara cine e cea mai frumoasă din țară?” aceasta să îi răspundă astfel:

-Albă ca Zăpada Măria Ta, dar dumneata poți deveni și mai frumoasă cu un strop de Farmec! Vei avea un microbiom perfect și un ten catifelat, strălucitor, mai ceva decât al Albei ca Zăpada!

-Haha, draga mamii, știi tu ce e acela Microbiom?

-Daaa, te-am auzit când îi spuneai Anei, prietena ta că ți-ai luat noua Gerovital Plant cu complexul Poliplant Microbiom Protect. E legat de bacterii!

-Știam eu că am o fetiță deșteaptă, într-adevăr microbiomul este  format din totalitatea bacteriilor bune și rele de pe suprafața pielii. De echilibrul lui depinde sănătatea și frumusețea pielii noastre! Pentru că Farmec se luptă cu toate bacteriile dăunătoare, mami n-are inflamații și nici griji, ci doar un ten protejat, curat, strălucitor și mai mult timp liber! Așadar, cum rescriem povestea?

-Am putea să zicem că împărăteasa se dă cu cremă antirid SPF15, e mai frumoasă decât Albă ca Zăpada și încet, încet o iubește și pe ea? Poate chiar aruncă oglinda la sfârșit!

-Așa scriem! Ce poveste minunată ți-a ieșit!

-Mami să știi că de fapt tu ești cea mai frumoasă din lume, tu îmi faci zilele de poveste! Doar cu tine totul are Farmec!

*Superblog 2019

*Poze sponsor Farmec

4 gânduri despre „Povestea frumuseții și a iubirii se rescrie cu Farmec!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.