Diverse

Câteva idei de cadouri handmade

Un articol scurt în care mi-am propus să vă spun cum puteți oferi cadouri inedite, cadouri handmade. Nu aveți nevoie de prea mulți bani, ci de îndemânare, dorință de a învăța și conexiune la internet, pe youtube.

Vă spuneam într-un articol anterior cum am ajuns să cheltuiesc foarte mult pe cadouri și nu sunt neapărat wow cu cadouri relativ banale – O cămașă, o eșarfă, un fular, un pulover. Ei bine, dacă vreți să ieșiți cu adevărat în evidență, iată câteva idei de cadouri handmade:

Produse croșetate, cum ar fi o bentița, o broșa, un fular, o căciulă sau pentru cei mai curajoși dintre voi, chiar un pulover. Vă trebuie doar doua andrele, minim un ghem cu fir mai gros și multă răbdare și îndemânare.

Felicitările handmade sunt binevenite – doar câtiva năsturei de la mercerie, câteva culori și un fluviu de imaginație. Dacă aveți și talent la potrivirea cuvintelor, cu siguranță veți impresiona persoana cea dragă.

Pictura pe sticla sau un tablou pictat de voi este o idee excelenta dacă aveți un pic talent în acest sens, dar mai ales pe cineva care apreciază mai mult imperfecțiunea unui tablou dăruit din suflet decât acel ceva perfect, dar prea puțin încărcat de emoție.

Bijuteriile handmade sunt printre cele mai căutate și considerate deseori cadoul perfect. Realizarea formei de cercel e puțin mai tehnica, dar lipirea unor perlute pe catifea de exemplu intra în aria creativității și chiar dacă nu o aveți, o puteți exersa și dezvolta. Margele din boabe de porumb vopsite și înșirate pe fir asemănător cu cel al unditei pot fi ceva, dacă nu excentric, cel puțin inedit.

Pentru mai multe detalii, puteți arunca o privire și aici:

Va las și câteva idei de pus în practica de Crăciun:

2 gânduri despre „Câteva idei de cadouri handmade”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.