Diverse

Dana Budeanu – un stil inconfundabil

Până la emisiunea Verdict nu știam prea multe despre Dana Budeanu. Că este stilistul Andrei și cam atât. Și cum Andra e o cântăreața pe care am ascultat-o și am urmarit-o de-a lungul anilor, chiar am remarcat o îmbunătățire la nivel vestimentar. De la burtica goală și totul mulat la rochii de gală superbe în cadrul concertelor de la Sala Polivalenta și nu numai, e cale lungă. Fără îndoială că Dana Budeanu a avut un rol esențial în această tranziție.

Dar am descoperit o alta față a Danei Budeanu datorită emisiunii Verdict pe care am urmărit-o pe YouTube. A fost un sentiment contradictoriu, dar urmărind-o în câteva episoade, mi-a părut destul de coerentă și cu câteva observații mai mult decât decente, de bun simț de exemplu „sportivii nu trebuie să epateze decât prin performanță”.

Iar la capitolul vestimentar nu îi putem reproșa prea multe, consider sfaturile ei extrem de utile. Cum ar fi importanța unei ținute adecvate pentru o gală, black dress code preferabil și atenția la detalii cum este în cazul asocierii rochiei lungi cu sacou. Și mi-a plăcut iar o observație de bun simț legată de acele panouri publicitare cu numele sponsorilor. Sunt în asentimentul Danei Budeanu că este de prost gust să vrei să apari pe toate gardurile, chiar dacă ai un merit deosebit că ai făcut o donație, un act de caritate. Când vrei să faci un bine, îl faci și nu ai nevoie de bâlci sau de propagandă.

Una peste alta, Dana Budeanu are un stil inconfundabil nu doar la nivel de limbaj și vestimentar, la fel de bine și ca prezență scenică. Dacă aveți răbdarea să o urmăriți, descoperiți că este un om pasionat de moda și cu unele sfaturi mai mult decât decente, de urmat, nu doar o „frustrata care își dă cu părerea despre orice”, cum am mai citit pe diverse site-uri. Da, sunt de acord ca reacția ei în campania Dăruiește viață a fost deplasata, dar nu o putem anula ca om doar pe baza acelei declarații. Ce sa mai zicem atunci de mulți dintre politicienii români și de atâția alți corupți, care nu se rezuma la vorbe, ci chiar fură pe bune?

Până atunci urmăriți un episod cu Dana Budeanu și indiferent de cum o veți cataloga, sigur va veți și amuza:

Publicitate

3 gânduri despre „Dana Budeanu – un stil inconfundabil”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.