Diverse

Filme de văzut pe perioada Coronavirus

E vreme pentru Netflix, HBO go, filme in general pe perioada cât stam în casa, pana trece Coronavirus. Am pregătit pentru voi câteva site-uri cu linkuri catre filme de văzut precum și câteva recomandari personale:

Filme 2017

Two weeks notice – un film tare haios, o comedie romantica dar nu siropoasa, numai bun de văzut în cuplu sau în familie. Sandra Bulock și Hugh Grant sunt protagonistii unei comedii pline de umor, care se lasă cu happy end.

Contagion – este un film despre un virus, un fel de proiecție a ceea ce se intampla azi în lume cu Coronavirus. Nu v-aș sfătui sa îl vedeți dacă vreți sa va păstrați o stare Zen. Dar nu neg ca este uimitoare asemănarea cu tot ce se petrece acum.

Green Book – filmul premiat cu Oscar, care prezintă povestea unui prietenii între un muzician de culoare și șoferul lui. Este un film interesant ca idee, dar parca ii lipsește sarea și piperul. Poate îl vedeți și ma contraziceți.

Din lista impresionanta am văzut Marriage Story, care este o poveste despre cum se naște și cum se destramă un cuplu. Bun din punct de vedere psihologic, dar nu suficient de antrenant. Și pur subiectiv nu știu de ce actorul principal mi s-a părut foarte insipid, noroc cu interpretarea excelenta a lui Scarlet Johansson.

Voi ce filme ați mai văzut în plina pandemie de Coronavirus și le recomandati și altora?

6 gânduri despre „Filme de văzut pe perioada Coronavirus”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.