Superblog 2020

Te poți simți ca un VIP chiar și atunci când îți construiești o casă!

Vă mai amintiți bancul cu medicul, inginerul și programatorul?

Se întâlnesc, o data, un medic, un inginer si un programator si incep sa se certe, despre care a fost cea mai veche profesie, din lume.
Medicul:
– Dumnezeu a creat femeia, din coasta lui Adam. Asa ca, cea mai veche profesie e medicina!
Inginerul:
– Dumnezeu a separat ordinea de haos, asta fiind o treaba pur inginereasca!
Programatorul:
– Da’ cine, credeti, ca a creat haosul?

Ei bine, iată-ne pe noi, trei prieteni implicați într-o astfel de dispută legată de construcția casei. Locuim toți în același bloc, dar, de când a venit pandemia, avem un singur gând, să ne ridicăm câte o casă într-o zonă mai liniștită, departe de tumultul orașului și potrivită pentru fiecare familie. Am stabilit să căutăm separat soluții și să ne întâlnim într-o săptămână să tragem concluziile.

Azi s-a împlinit termenul și iată că ne vedem toți trei la o bere. Prietenul meu medic îmi spune:

-Gigel, eu am operații în fiecare zi, nu am timp să mă ocup și de casă. Singura soluție pentru mine este să mă bazez pe recomandări. Am un prieten arhitect care poate să îmi facă proiectul, mai am un prieten care e dirigente de șantier și mă poate ajuta cu supravegherea lucrării, a muncitorilor și cu utilajele. Mai rămâne doar să comand materialele de construcții și să asigur transportul. Poate îl rog pe cumnatul meu să cumpere el de la distribuitorii mari de pe piață, căci știe exact ce am nevoie. Sigur însă mă va costa o căruță de bani, căci marfa nu e direct de la producători!

-Tu chiar crezi, răspunse amicul programator, că al tău cumnat va colinda toate depozitele de materiale de construcții până găsește tot ce este nevoie?! Plus că te costă transportul și dacă ai probleme cu materialele, îl pui iar pe cumnat pe drumuri pentru retur. Eu sunt obișnuit să lucrez „agile”, adică la fiecare două săptămâni să am meeting cu clienții pe codul scris și să revizuiesc rapid tot ce e nevoie. Ori în construcții, mai ales dacă găsești furnizori cu prețuri mici și faci rost și de mână de lucru ieftină, se lasă cu amânări peste amânări, până renunți. Și eu chiar nu mă pricep ce materiale să aleg, am nevoie să mă sfătuiesc cu cineva și să îmi fie livrată marfa rapid.

-Ei bine să nu generalizăm, le zic eu împăciuitor! Dacă sumarizez tot ce s-a spus, cu toții suntem de acord că avem nevoie pentru viitoarele noastre case de:

🥇🏷️Materiale de construcții de calitate premium la prețuri mici

🕋 Toate materialele de construcții într-un singur loc

💡 Consultanță privind alegerea materialelor de construcție

🚛 Cost zero pentru transport

⏳🧘‍♂️ Zero bătăi de cap și timp personal în timp ce construcția casei continuă

-Perfect! Asta e ce avem nevoie, răspunsera la unison prietenii mei.

-În cazul acesta vă propun Vindem-ieftin.ro, casa de comenzi online pentru materiale de construcții, prezentă cu un concept unic pe piață. Negociază în funcție de cantitate și de zona de livrare, în numele nostru, cu producătorii, deci primim oferte personalizate, pentru care avem o economie de 10-20% la produsele comandate. Iar partea cea mai faină este că scurtează drumul de la producător la clientul final pentru că marfa nu mai trece prin mâna distribuitorilor. Deci nu ne costă o căruță de bani, cum se întâmplă dacă luăm din hipermarketuri și în plus primim marfa direct acasă, fără bătăi de cap. Ieftin, confortabil și nu ne consumă timp, ce ne putem dori mai mult?

-Sună foarte bine ce zici, dar au materiale de construcții online, produse suficiente? Că nu vreau să comand de la ei și să merg și prin magazine. Productivitatea și eficiența sunt esențiale pentru mine.

-Daa, găsești pe site-ul lor de toate de la beton, materiale pentru structură, pentru compartimentare, echipamente electrice, țevi metalice, instalații sanitare și termice, ferestre PVC, parchet, tapet, fototapet, faianță lambriuri, acoperișuri și izolații, pal melaminat și blaturi, feronerie și accesorii pentru mobilier la toată gama de finisaje (profile decorative, piatră decorativă etc).

-Ohoo, păi avem de unde alege, răspunse amicul programator. Dar cum rămâne cu consultanța în privința alegerilor? Eu v-am zis, vă programez toată casa, dar nu știu nici faianța de gresie să o deosebesc.

-Nu îți face griji! Au o echipă dedicată de 21 de consultanți și dacă mai ești și în grup Grup Dedicat VIP ca mine, ai prioritate, primești răspuns instant de la consultanti și ai multe alte avantaje!

Grup Dedicat VIP la Vindem-ieftin.ro

Grup VIP? Ia să văd și eu că îmi sună bine. Eu ca medic răspund mult mai rapid pe whatsup decât pe mail de exemplu. Ce bine că pot adăuga și arhitectul, designerul în grup VIP! Asta înseamnă eficiență, să se lămurească specialiștii între ei, eu doar să știu când și că se livrează tot ce am comandat! Cum intru și eu în grupul acesta?

Avantaje Grup V.I.P la Vindem-ieftin.ro

-Păi sunt două variante pentru a intra in grupul privat VIP, în funcție de tipul de client:

– Nu vrei tu să ne dai un exemplu să ne convingem? Eu în programare lucrez cu variantă „demo” (demonstrativ).

-Sigur, vă arăt! Întâi să dați click pe „Vreau grup dedicat”, să precizați că sunteți clienți noi, încărcați lista de materiale și vă lăsați numărul de telefon. Eu am fost foarte rapid contactat. Sunt deja în grupul dedicat VIP, ia priviți ce simplu este:

„-Bună ziua doamna Jianu. Sunt domnul Gigel Popescu, am comandat la dvs o listă de materiale de construcții pentru viitoarea casă!

-Bună ziua domnule Popescu! Da, v-am găsit în sistem, într-adevăr ați comandat beton la cifa, cofraje, sistemul complet de acoperișuri Blachotrapez Kingas 35 Mat 0.5mm 164.31 mp 2 ape; cărămidă aparentă, parchet dublu stratificat nuc și tencuială decorativă Weber. Cu ce v-aș putea ajuta?

-Vă mulțumesc frumos stimată doamnă. Mi-ar fi util să știu statusul livrării. De asemenea, am nevoie de un sfat din partea dvs. Vă spuneam că îmi doresc o casă cu mansardă. Ce îmi recomandați pentru izolarea pe interior a mansardei?

-Imediat verific statusul livrării. Se pare că în 5 zile lucrătoare ajunge comanda la dvs. Cât privește a doua întrebare, ținând cont de cerințele dumneavoastră, vă recomand vată bazaltică cu folie de aluminiu pentru că oferă protecție împotriva pătrunderii vaporilor de apă și împotriva pătrunderii umidității dinspre exterior. Mai aveți nevoie și de alte detalii?

-Nu mulțumesc. Vă voi trimite în curând cantitatea de care am nevoie.

-Sigur vă așteptăm, o zi frumoasă! „

-Incredibil, ce simplu a fost! Pe mine m-ai convins Gigel! Mă apuc de casă!

-Eh, eu aș mai vrea un ban de un vin!

-Sigur Mihai, dacă te filmezi când primești materialele de construcții, îți iei 100 lei cash sau ii poți folosi la următoarea comandă! Cu o recenzie video te-ai scos!

-Mai Gigel să nu îți fie dedeochi, azi ai soluții la orice văd!

-Nu eu, Vindem-ieftin.ro are soluții personalizate ! Apropo, nici bancurile nu mai sunt ce au fost odată!

-Da, fusesi și tu cel mai tare de data asta!

*Poze sponsor Vindem-Ieftin

*Colaj tip clienți și condiții de eligibilitate creat cu surse foto sponsor

*Superblog 2020

1 gând despre „Te poți simți ca un VIP chiar și atunci când îți construiești o casă!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.