Superblog 2020

Visele devin realitate când îl am pe Favi aproape!

Visez să îmbrățișez marea, să iau soarele într-o valiză și să fac castele de nisip cu fetița mea! Visez să mă urc pe un nor albastru și pufos, de unde să recitesc „Minciuni pe canapea”, cartea minunată a lui Irvin Yalom. Visez să aduc spiritul verii în casă și să nu îl mai las să iasă!

Visez să îmi beau cafeaua așezată într-o canapea confortabilă și să mă pierd între culori. Visez să păstrez copilăria între pereții casei mele, chiar și atunci când eu voi fi prea mică pentru fetița mea prea mare.

Visez mult și visele devin realitate când îl am pe FAVI aproape. Despre el vă povestesc puțin mai târziu, dar vă asigur că îl veți îndrăgi pe loc, pentru că este mereu pregătit, atent la detalii și minunat pentru clienți.

Pentru ca spiritul verii și emoția copilăriei să își păstreze intensitatea în timp, voi alege cu grijă fiecare obiect din casă. În felul acesta, privind un obiect, îmi va fi trezită o amintire și în fiecare capsulă de amintire voi găsi o emoție.

Am început întâi cu o cameră, cea în care îmi sorb cafeaua și ne jucăm eu și Flavia. Camera noastră va fi dominată de două lucruri: pasiunea mea pentru albastru și pasiunea ei pentru desenele animate Regatul de gheață (Frozen). De la ele, am început să construim cu ajutorul lui Favi locul nostru magic, unde visele devin realitate.

Pentru ea am ales un pat cu desenul din Frozen, construit din pal de calitate superioară, rezistent la săriturile ei și cu protecție anticădere. Ca să fim pe deplin asortate, i-am ales și o lustră cu model din același desen animat, super bine evaluată de peste douăzeci de clienți. Un covor albastru deschis, modern va completa spațiul de joacă, în timp ce un dulap încăpător va adăposti toate ținutele noastre. În spațiul acesta magic, micuța mea va descoperi tainele poveștii Regatul de gheață, va ști că dragostea este cheia pentru a-și controla puterile și pentru a dezgheța regatul, în timp ce compasiunea o va face să creeze un microclimat special pentru Olaf, pentru a nu se topi. Visul ei de a deveni Elsa și visul meu de a-mi vedea fetița fericită și gata să ofere iubire, bunătate celor din jur vor prinde contur în colțișorul nostru magic.

Articolele sunt produse distribuite pe Favi.Ro

Tot aici fiecare dimineață va fi specială. Îmi voi savura tacticos cafeaua, așezată pe o canapea extensibilă confortabilă, dintr-o stofă netedă la atingere. Cu mânere în linii fine simple, cu șnur decorativ și cu perne dehusabile, canapeaua va oferi un plus de eleganță camerei noastre magice. Lângă ea o măsuță specială cu loc pentru cărți și un lampadar vor fi martorii unor seri magice, când cea mică doarme, iar eu caut frumosul, iubirea, intriga, suspansul în cărțile lui Yalom.

Și de voi vrea să ating marea cu sufletul sau să creez amintiri emoționante cu fetița mea jucându-ne în nisip, făcând mici castele, un tablou al răsăritului între valuri va desăvârși visul nostru. Visele devin realitate când îl am pe Favi aproape! Dar v-am ținut prea mult în suspans. E timpul să știți cine este principalul „vinovat” pentru acest colțișor magic.

Ei bine, Favi este  cel mai mare motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni din România. Pe FAVI.ro se găsesc sute de mii de produse, de la peste 200 de magazine din România.

Iar partea cea mai faină este că pe Favi.ro găsiți produse din atât de multe categorii (mobilă, decorațiuni, textile, iluminat, reconstrucție, toate încăperile dintr-o casă și inclusiv hol, coridor, birou, grădină), încât e imposibil să nu alegeți ceva pe sufletul vostru. În spatele ideii a stat visul fondatorilor de a-și amenaja locuințele fără să bată la pas zeci de magazine, fără să acceseze sute de pagini online.

Datorită unui vis, FAVI a devenit punctul de reper pentru oricine caută mobilă și decorațiuni într-un singur loc, fără bătăi de cap, dintr-o gamă variată de stiluri de la retro, scandinav, minimalist, provensal la rustic. Datorită unui vis, FAVI.ro a ajuns să străbată Cehia, Slovacia și acum să fie motorul de căutare mobilă numărul 1 în România, oferind produse variate, multe dintre ele cu discount și alte condiții avantajoase.

Și eu visez să construiesc amintiri pline cu iubire, bucurie pură, să topesc frica din sufletul fetiței mele, să îi dau curaj pentru toate încercările vieții, să îmi păstrez sufletul tânăr între pereții casei noastre magice.

Spre norocul meu visele devin realitate când mă duc pe FAVI.ro!

*Superblog 2020

*Poze sponsor Favi.ro, cu excepția primelor două și a imaginii cu cafeaua și cu cartea (poze personale)

1 gând despre „Visele devin realitate când îl am pe Favi aproape!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.