Blogging & Guest Post

Bloggeri care mă inspiră

De la Superblog mi se trage, îmi vine să scriu mai des decât o fac de obicei. Dar mi-am propus să fiu mai scurtă decât în articolele de pe Superblog și mai succintă. Mai exact, articolul ăsta mic este despre Bloggeri care mă inspiră.

Ce înseamnă mă inspiră? Păi fac și eu ceva mai bine după ce le citesc articolele. Iată-i pe cei care m-au inspirat în ultima perioadă să mai schimb una alta pe blogul și mai ales modul de a scrie sau pur și simplu în viața personală:

  • Madalina, de la Căsuța Oliviei și câștigătoare Superblog, mi-a dat o idee în materie de cooking cu acest articol. N-am gătit niciodată piure de mazăre sau mazăre după o astfel de rețetă și cum fiica mea e din ce în ce mai pretențioasă, e la fix venit articolul.
  • Gratiela, cu al ei Blog, mă inspiră prin autenticitatea articolelor. Am senzația că o cunosc personal, deși nu ne-am văzut niciodată, datorită stilului ei de a scrie. Pe același principiu a și câștigat un premiu la Superblog la proba sponsorizata de Cord Blood Center, cu un articol foarte documentat și autentic.
  • Diana este maestra cuvintelor în colțișorul ei de suflet De ale Dianei. Am fost colege de suferință și de bucurie la mai multe ediții de Superblog. Pe lângă faptul că scrie bine cam orice probă, mă inspiră foarte mult tehnic. Deja s-a obișnuit să o întreb cum face steluța magică dintr-un articol sau imaginea să apară într-un anume fel. Este extrem de importantă zona estetică și îi mulțumesc că mă inspiră cu fiecare articol.
  • Pe Alexandra de la Tradiții și delicii am descoperit-o acum la Superblog. Îmi place stilul ei de scrie, dar mai ales minunatele rețete culinare, cum e cea de gogoși cu aroma de vanilie și portocală.
  • Ioana de la Comentator Amator, mă inspiră cu umorul ei finuț presărat prin multe articole. Cel mai recent este acesta. Scrie bine în versuri și este parte din stilul ei.

Putin pe repede înainte, căci mă grăbesc sa ies în parc, acestea sunt bloggeritele care m-au inspirat în ultima perioadă. Vă las și eu un articol despre cuvinte și blogging și rolul Blogger-ului: Cuvinte întinse pe o sârmă pentru o lume mai bună.

Pe voi ce vă mai inspiră în ultima vreme?

12 gânduri despre „Bloggeri care mă inspiră”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.