Superblog 2020

Care este rețeta succesului tău? A mea e cu zâmbete, inimă mare și Farmacia la Preț Mic!

Un bărbat /O femeie,

Un soț /O soție,

Un tată/O mamă,

Un angajat/Un patron,

Un fiu/O fiică,

Un bunic/O bunică,

Un prieten/O prietenă.

Ce roluri ai dintre acestea și câte îndeplinești zilnic? Cât de ușor îți este să le îndeplinești? Mai ai timp și pentru tine? Care este rețeta succesului tău?

Eu sunt aici să ți-o spun pe a mea, poate te ajută și pe tine. Rețeta succesului meu este dată de menținerea unui echilibru mental și fizic, iar ingredientele principale sunt după cum urmează:

💊 Vitamine și suplimente din abundență

😀 Zâmbete zilnic și râsete ori de câte ori am ocazia

💟 O inimă mare și deschisă la nevoile celor dragi

Să le luăm pe rând. La capitolul vitamine și suplimente, din casa mea nu lipsesc:

D – mai exact Vitamina D. Ea reprezintă un nutrient solubil în grasimi, unul din cei 24 de micronutrienti esențiali pentru buna funcționare a organismului. Se găsește sub două forme – D2 și D3, cea din urmă obținându-se în mod natural din expunerea la soare.

Rolul vitaminei D în organism este extrem de complex, de la păstrarea nivelului normal de fosfor și calciu în sânge, menținerea unor oase puternice, stimularea activității sistemului imunitar până la prevenirea unor boli autoimune gen artrida reumatoidă, scleroza în plăci.

După două fracturi la o mână, o pandemie care m-a ținut chiar și vara în casă și analize confirmând un deficit sever, nu îmi permit să nu iau cel puțin 2000 de UI (unități internaționale) zilnic.

N – mai exact Neuro Optimizer. Este un un produs din categoria vitamine și suplimente de la Secom, bazat pe o asociere de ingrediente cu proprietăți superioare în îmbunătățirea stării emoționale, a memoriei, a concentrării și atenției. Eu iau de aproximativ o lună una pe zi, așa cum mi-a recomandat medicul de familie și efectele se văd mai ales în rolul de angajată. Sunt mai eficienta, mă concentrez mai bine chiar și atunci când am multe sarcini în același timp.

C – mai exact Vitamina C. Ea este hidrosolubila și are un rol foarte important în formarea colagenului, hormonilor, carnitinei și aminoacizilor. Totodată arsurile sau rănile se vindecă mai repede, nu mai răcim atât de ușor întrucât susține sistemul imunitar și prevenim anemia, deoarece vitamina C favorizează absorbția fierului în organism. Este nelipsita din rețeta succesului meu zilnic.

Rețeta succesului zilnic – Neapărat cu vitamine și suplimente

Acestea sunt cele trei vitamine care mă ajută zilnic să îmi păstrez echilibrul mental și fizic, să performez în oricare dintre rolurile amintite. Dar, după cum bine știți, în rolul de mamă lucrurile sunt și mai complicate, iar rețeta succesului are în vedere atât mama, cât și puiul sănătos. Pentru fetița mea sunt nelipsite:

OptiFibre de la Nestlé în tandem cu Protectis. OptiFibre este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale, indicat pentru regimul dietetic al pacienților cu tulburări de tranzit intestinal. Se dă numai copiilor cu vârsta peste trei ani și ajută în constipație, balonare, dureri abdominale. Îl dau fetiței de circa două săptămâni și pentru prima dată în atâta timp nu s-a mai plâns de burtică.

Protectis este unul dintre cele mai recomandate produse de către medicii pediatri, încă din prima zi de viață a copilului. Se administrează 5 picături pe zi și o doză asigură cel puțin 100 milioane de bacterii lactice Lactobacillus reuteri. Mai specific și mai simplu spus este destinat sănătății florei intestinale. Cred că, dacă număr sticluțele pe care i le-am dat fetiței mele, la recomandarea medicului, aș putea să îmi cumpăr cel puțin două, trei parfumuri originale la 50 ml.

La Roche Posay Lipikar Gel de spălare pentru piele sensibilă este singurul cu care se înțelege cea mică. Cred că acest lucru se datorează și faptului că are o textură fină și o toleranță ridicată, nu usucă pielea și nici nu irită ochii.

Un copil fericit, un părinte mulțumit!

Produse la preț mic. Farmacia la Preț Mic

Dar ce facem cu celălalt părinte, în speță soț? Ei bine, aici intervin și aspecte care țin de sex appeal și frumusețe exterioară, nevoia noastră a femeilor de a ne „conserva” cât mai bine aspectul fizic. Iar cosmeticele sunt îngerașii noștri în acest caz.

Ei bine, îmi lipsesc tare mult produsele din gama Rilastil, de makeup si cele de întreținere ten, cum sunt Apa micelară și crema hidratantă Rilastil Aqua – Intense 72 h, care mă ajută la întreținerea și menținerea elasticității pielii. Să vă mai zic ce privire seducătoare am cu creionul negru și mascara alungire și curbare cu efect?

Din nefericire, am rămas fără ele, dat fiind că prioritare au fost problemele de sănătate ale fetiței și tot bugetul s-a dus în acea direcție.

Din păcate, în rolul de fiică pentru părinții mei, nu mă simt confortabil că de două luni nu le-am mai luat nimic, nici măcar Lioton Gel pentru afecțiunile circulatorii ale mamei sau Essentiale Max 600 mg pentru protecția ficatului pentru tata, care se dau fără prescripție medicală.

Dacă ar exista Black Friday și la vitamine, suplimente, medicamente fără prescripție medicală, cum există la haine, ce bine ar fi! Umblă vorba prin târg cum se spune, mai exact prin Superblog, că va fi curând Black Friday la Farmacia la Preț Mic, bineînțeles online, cu de toate și cu multă sănătate!

Iar eu trebuie să îi trimit de îndată rețeta succesului meu zilnic, ca ei să îmi dea prețuri și mai mici, „Black Friday style” pentru tot ce îmi doresc.

Prin urmare m-am pregătit și rețeta succesului i-am dezvăluit!

Aștept Black Friday online cu interes,

Produse la preț și mai mic să primesc,

Toate rolurile să mi le îndeplinesc,

Cu zâmbete, inimă mare și Farmacia la Preț Mic, viața e mai ușoară un pic!

*Superblog 2020

*Poze și colaj (gif creat cu poze) sponsor Farmacia la Preț Mic

*Prima poza cu cele trei vitamine, produse din uzul zilnic, arhiva personala

2 gânduri despre „Care este rețeta succesului tău? A mea e cu zâmbete, inimă mare și Farmacia la Preț Mic!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.