Diverse

IKEA Land în pandemie

Azi am fost la IKEA, după o lungă perioadă de stat în casă. Am vrut să iau aer așa că am dat o tură de Herăstrău și apoi un drum scurt, ghiciți pentru ce – pentru hotdog, la IKEA.

Nu vreți sa știți ce bucurie pe capul meu în IKEA Land, când în sfârșit m-am plimbat nestingherita printre atâtea camere și decorațiuni, că nu a mai fost aglomerația de altădată.

Am remarcat că s-au înmulțit articolele pentru copii, posibil tot de la Pandemie să se fi reorientat, am regăsit iar combinații inedite de culori pentru diferite camere, i-am cumpărat fiică-mii un purceluș minuscul de pluș și mi-am ales un set de servețele roșii, să mă pregătesc de Crăciun ca să zic așa 🙂

Mi-am dat seama că mi-a fost dor de lume, de sentimentul ăla de apartenență, dar cumva m-a schimbat în rău pandemia asta. A început să tușească băiatul din fața mea și ce credeți, de unde venisem special să îmi iau hotdog, am plecat de teamă de la coadă.

Sper să nu ajung la fază mai gravă, gen paranoia, dar am tot avut treabă cu medicii în ultima perioadă și ei mi-au confirmat că e groasă treaba și chiar m-au certat că nu era masca suficient de bine strânsă pe nas.

Și să nu uit, bonus de la IKEA Land mi-am luat o lumânărica parfumată cu miros de bumbac. Asta și faptul că am primit apă caldă după o săptămână în care m-am spălat la lighean, mi-au făcut seara mai frumoasă și energia să îmi pun aici câteva gânduri.

Nu știu voi cum sunteți, dar eu încă mă simt ciudat când mă gândesc că vine Crăciunul în două luni. S-a dus anul ăsta așa de repede și a fost atât de ciudat, încât n-am înțeles mare lucru. De fapt cred că trei chestii iau din anul ăsta cu mine:

  • Să fac tot ce ține de mine pentru ca un lucru să meargă bine și să mă uit mai puțin sau deloc în ograda altora (Și a funcționat excelent până acum mai ales la Superblog)
  • Mama ei de sănătate, da rămâne cea mai importantă și culmea văd că o țin când eu, când cu fii-mea prin medici. Poate că trebuie să învăț o lecție și din asta și nu mă prind încă care este.
  • Pandemia, oricâte beneficii aduce pentru o leneșă ca mine – stat acasă, lucrat în trening, comandat online cât mai multe, este pe termen lung dăunătoare. Ne apropie mai mult de varianta noastră robotizata, știți voi posterul funny de pe Facebook cu meme anului „Ești pe mute”, începem să fim pe mute și la capitolul relaționare, apropiere sufletească. Mai rău pentru cei mici că ei preiau direct genul ăsta de model de viață, mai izolați, mai temători.

În rest IKEA Land este la fel de primitoare cum o știu și avem nevoie de familiaritate în viețile noastre. Vă salut de lângă lumânărica și vă zic Somn ușor, noapte bună!

3 gânduri despre „IKEA Land în pandemie”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.