Superblog 2020

Cum să ai o viață fericită și să te bucuri de prieteni dragi!

Cu siguranță mulți dintre voi ați vizionat măcar o dată sau ați auzit de serialul american de succes Sex & The City. Pentru cei care nu s-au intersectat absolut deloc cu ideea filmului, acțiunea are loc în New York și le are ca protagoniste pe Carrie și pe cele mai bune prietene ale ei – Samantha, Charlotte și Miranda. Ele abordează, prin prisma personalităților diferite și experiențelor de viață, subiecte relevante și sensibile pentru lumea în care trăim, precum sexualitatea, rolul femeii în societate, stigmatizarea atunci când ai o anumită vârstă și nu ai bifat toate așteptările societății.

Indiferent de cum evoluează lucrurile în viața fiecăreia, ele au făcut un pact al prieteniei: „Am făcut o înțelegere acum mulți ani că bărbații, copiii și orice altceva mai vine, nu contează. Noi suntem suflete pereche.”

Un pact similar am făcut și eu cu cele cinci prietene ale mele (Claudia ne făcea poza), pe care le cunosc din clasa întâi. Avem toate 34 – 35 de ani dar, ca și personajele din Sex and The City, suntem foarte diferite și am avut experiențe de viață diverse.

Echipa Sex and The City varianta românească

Prietenia noastră s-a păstrat de-a lungul timpului și datorită faptului că ne menținem anumite ritualuri indiferent cât de ocupate am fi. Unul dintre obiceiuri este să ne întâlnim măcar o dată pe lună, să discutăm deschis despre ce ne doare, ce ne-a făcut fericite în ultima vreme și la ocazii gen 8 martie, 1 iunie, de zile de naștere și de Crăciun să ne facem câte un mic cadou de suflet.

Eu plănuiesc ca pentru Crăciun să cumpăr ceva deosebit, potrivit cu nevoile fiecăreia, ceva care să o ajute să își atingă potențialul maxim și să o facă mai fericită. Cărți, căni cu mesaje personalizate, ciocolată am tot luat, de aceea anul acesta, ținând cont și de contextul pandemiei, dar și de anumite aspecte personale, mă voi orienta către ceva spiritual.

Am încercat să descopăr de ce nu funcționează anumite aspecte din viața mea la nivelul dorit, de ce nu îmi ating potențialul maxim, deși am făcut tot ce a ținut de mine și am ajuns la importanța echilibrului energetic și a cristaloterapiei în această direcție.

Noi oamenii suntem o însumare de elemente energetice care funcționează împreună într-un mecanism perfect în condiții normale de viață. Corpul nostru este traversat de canale de energie, mai exact 12 meridiane energetice principale, care fac legătura între chakre și organe. Chakrele sunt centrii de forță ai corpului, 7 la număr, responsabili de preluarea și distribuirea energiei în organism. Întrucât mediul în care trăim este foarte dinamic, pe alocuri stresant și deseori provocator, energia nu se mai distribuie corespunzător și apar blocaje energetice tot mai mari, iar ca efect organismul se îmbolnăvește.

O metodă încercată foarte des de mine este cea a medicamentelor, dar din păcate efectele pozitive pentru o afecțiune sunt balansate de efecte negative, pentru altă parte a corpului. De aceea m-am bucurat când am aflat de puterea vindecătoare a cristalelor, fără efecte adverse.

Cristaloterapia este o terapie complementară, care utilizează puterea cristalelor pentru a trata o afecțiune. Pentru a te bucura de efectele benefice ale cristalelor, acestea trebuie purificate în apă și încărcate la soare. Ele se ating după purificare doar de către persoana care le poartă și se programează numai cu gânduri bune, deoarece amplifică dorințele și gândurile.

Inarmată cu toate aceste informații, am început să caut un magazin online, de unde să iau cristalele mult dorite pentru mine și pentru prietenele mele.

După îndelungi căutări, m-am oprit la magazinul online StoneMania, pentru că este unul dintre cele mai mari magazine din România, cu bijuterii confecționate exclusiv cu pietre semiprețioase și cristale 100% naturale, neprelucrate, care vin cu certificat de garanție și conformitate. Sigur voi găsi ceva care să îmi placă printre cele 10 000 de produse de pe site, din categoriile Cristale naturale, Feng Shui și Aromaterapie. Încep să mă uit de acum și le cumpăr pe 13 noiembrie, când este singura zi de Black Friday, cu reduceri la StoneMania.

Sigur sunteți curioși ce voi alege, așa că nu vă mai țin în suspans:

Paula este întruchiparea lui Carrie Bradshaw la capitolul modă și i se potrivește de minune celebra frază a lui Carrie: „Poate că nu știu nimic despre bărbați, dar despre pantofi? Despre pantofi știu multe!”. Este o persoană sensibilă, poate tocmai pentru că este în zodia Racului și nu își deschide sufletul în fața oricui.

Pentru ea am ales un set format dintr-o brățară superbă specifică zodiei, decorată cu bumbi de argint, un pomișor ghiveci mic ochi de tigru și un șirag din jad verde. O astfel de combinație este benefică pentru oricare dintre noi, dacă vrem să atragem norocul, să ne depășim limitele și să trecem peste blocajele de ordin financiar.

Gabriela se aseamănă mult cu Samantha, deoarece are o personalitate puternică, hotărâtă și cu siguranță ei i se potrivește fraza celebră: „Sexualitatea este aceea, prin intermediul căreia eu impun bărbații să-mi atragă atenția, după care eu îi cuceresc cu individualitatea mea”. Are o familie frumoasă, cu doi copii minunați și pentru ea am ales o brățară cu pietre semiprețioase naturale, precum rubin, safir și smarald; un set de 10 cristale protectoare pentru copii și un ulei de lavandă pentru aromaterapie, căci este preferatul ei. Dacă și tu vrei pasiune, fidelitate în cuplu, sănătatea copiilor și un somn odihnitor, îți poți alege aceste cristale.

Elena este cu siguranță întruchiparea lui Charlotte pentru că este cea mai pozitivă din grup, o fostă elevă de nota 10 și cu adevărat romantică. Motto-ul ei în viață este acesta: „Cred că o relație trebuie să fie bazată pe sinceritate și multă comunicare pentru a avea vreo șansă de reușită”. Unei balanțe visătoare ca ea nu puteam să nu îi iau un colier cu cristale potrivite zodiei, o pereche de rațe mandarin din cuarț roz și un cristal acvamarin nigerian.

Mihaela se aseamănă destul de mult cu Miranda pentru că este cea mai rezervată, uneori ușor sarcastica, dar o familista desăvârșită. Replica din film care mi se pare că se potrivește ei este „Dacă un bărbat are peste treizeci de ani și este singur, este ceva în neregulă cu el. Este Darwinian”. Ei îmi doresc să îi fac cadou un pandantiv din fosila naturală, Amonit. De asemenea sunt sigură că i-ar plăcea un set de cristale pentru chakre și o sticluță cu cristale naturale din pirita, din categoria cristale pentru birou.

Sper ca aceste cadouri de suflet, alese din toată inima să fie pe placul fetelor mele și să păstrăm prietenia la fel de frumoasă ca a divelor din Sex and The City. Eu personal, dintre toate produsele StoneMania, fie ca vorbim de cristale pentru casă, cristale norocoase, pentru prosperitate sau abundență, mi-am ales și mi-am cumpărat Pomul Vieții.

Pentru că, până la urmă, cu toții ne dorim în viață aceleași lucruri: un strop de sănătate, un strop de noroc, un strop de iubire, un strop de înțelegere și rămâne în puterea noastră să alegem cum obținem aceste lucruri pentru a ne bucura de o viață fericită.

Să ne trăim frumos!

*Superblog 2020

*Colaj poze StoneMania Bijou, mai puțin poză arhiva personală și poza personala Pomul Vieții

Publicitate

3 gânduri despre „Cum să ai o viață fericită și să te bucuri de prieteni dragi!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.