Branduri & Interviuri & Modele de viata

Plata cu criptomoneda direct la casa de marcat, acum și în magazinele din România

Anul 2021 aduce o premieră absolută pentru consumatorii din România. De acum, aceștia își pot achita cumpărăturile cu criptomonede direct la casa de marcat.

Serviciul este disponibil în toate formatele de retail care utilizează platforma software SmartCash RMS, de la magazine de proximitate până la hypermarketuri și lanțuri cash&carry.

Serviciul este lansat de Magister, în cooperare cu procesatorul de plăți GoCrypto. Procesatorul facilitează tranzacțiile cu criptomonedele: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH),
GoCrypto (GOC), Tezos (TEZ), Litecoin (LTC), Viberate (VIB), în timp real, direct la casa de marcat, prin intermediul unei aplicații instalate pe telefonul mobil al clienților, de tip cripto-portofel virtual.

Portofelele acceptate sunt: Elly Wallet și Bitcoin.com Wallet.

În magazinele existente, aplicația SmartCash POS este deja conectată cu principalii procesatori de plăți online, suportând tranzacții cu cardul, portofele virtuale clasice și, de acum, și portofele pentru criptomonede.

Începând cu versiunea SmartCash RMS 2021, platforma software de la Magister este compatibilă cu toate tehnologiile de plată electronică existente și, deopotrivă, cu monedele viitorului – un instrument absolut necesar pentru următoarea fază evolutivă a serviciilor de plată.

Percepția consumatorilor, pandemia și tendințele globale au propulsat utilizarea pe scară largă a serviciilor bancare digitale securizate, iar retailerii au nevoie de o abordare omni-cash pentru a-și atrage și fideliza clientela.

Această nouă tehnologie duce lumea plăților digitale la un nou nivel, în care cumpărătorii vor putea utiliza diverse metode de plată rapide, iar comercianții vor beneficia de un proces de vânzare rapid, simplu și securizat, indiferent cum alege clientul să plătească.

Folosirea criptomonedelor direct la casă de marcat transformă acest tip de moneda în numerarul viitorului, sistemul GoCrypto garantând, că și în cazul plăților cu numerar, anonimitatea plătitorului.

Dor Bujor Pădureanu, CEO-ul companiei Magister Software.

Despre Magister Software

Înființată în anul 2002, compania Magister s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator și integrator de soluții informatice pentru retail din România, specializându-se în managementul eficient al magazinelor și lanțurilor de retail.

În cei 19 ani de activitate, Magister a contribuit la dezvoltarea și implementarea unor proiecte de anvergură din comerțul românesc.

Compania asigură acoperire națională, prin rețeaua sa de parteneri certificați, evaluați și licențiați anual în cadrul programului de
perfecționare profesională Partener Certificat Magister. http://www.magister.ro

Despre SmartCash Retail Management System

Implementată în mii de unități comerciale, soluția SmartCash Retail Management System dezvoltată de Magister este, în prezent, cea mai raspândită platformă software integrată pentru retail din România.

Soluția se adresează atât magazinelor fizice, cât și punctelor de ridicare sau depozitelor cu livrare online înalt automatizate. http://www.smartcash.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.