Superblog 2021

Vrei să înveți mult mai bine cum să înveți? Participă la Spring Superblog 2021 și pune-ți rotițele în mișcare!

1 Martie – Mărțișoare, primăvara, un strop de soare, un mănunchi de ghiocei, renaștere, schimbare. Anul acesta asociază 1 Martie și cu Spring Superblog 2021, adică cu cea mai longeviva competiție de scriere creativă!

Dacă nu ai aflat încă, Superblog este la a 22-a ediție, din 2013 se organizează de două ori pe an (primăvara și toamna) și a adunat până acum:

🎡 peste 3000 de participanți

🎡 aproape 40.000 de articole

🎡 peste 500 de probe

🎡 circa 150 de sponsori

🎡 mii de premii semnificative, în bani, produse și servicii

În această ediție îți pui rotițele în mișcare și descoperi cum să fii creativ, cum să înveți mai bine, navigând printr-o paletă largă de industrii cu produse/servicii diverse: turism, construcții, e-commerce, curățenie, frumusețe, casă, cărți șamd. Lista completă a sponsorilor o regăsești aici. Pentru alte detalii, regulamentul îți va fi de folos.

Dacă ești la prima participare, trebuie să știi că fiecare sponsor participă cu una sau mai multe probe. Tot ce trebuie să faci este:

📋Să elaborezi un articol de înscriere și să completezi acest formular.

📋 Să citești cu atenție brief-ul fiecărei probe

📋Să îți pui rotițele în mișcare astfel încât să combini armonios documentarea despre sponsor cu creativitatea, originalitatea ideilor

📋Să urci articolul în platformă până în ziua menționată în brief, neapărat până în ora 23.59

📋Să rămâi relaxat căci vei primi note pentru fiecare probă la care decizi să participi și, dacă ești în top 3, câștigi clar premiu! Fiecare probă aduce cu sine cel puțin trei premii!

BONUS

📋Înveți mult mai bine cum să înveți!

Acest lucru ți-l spune chiar câștigătoarea Superblog 2020 ediția de toamnă fix cu acest blog. Ca o paranteză, discursul de câștigătoare este acesta:

Revenind la ideea transmisă anterior, ia-ți timp câteva minute și gândește-te când ai învățat ultima dată ceva nou. Poate te-ai simțit entuziast, pe alocuri ușor obosit din cauza volumului mare de informații, dar a contat fără îndoială cum te-ai organizat pentru acest proces:

🎡 Ți-ai fixat un obiectiv de învățare și l-ai spart în etape mai mici, pentru fiecare stabilindu-ti și un deadline

🎡Ai parcurs materialul și ți-ai scos ideile principale

🎡Acolo unde ai simțit nevoia, ți-ai făcut o schemă, un grafic, un Excel, tot ce ai simțit că te-ar ajuta

🎡 Ai corelat ce ai învățat cu ceea ce știai deja – brainstorming cu tine

🎡Ai pus în aplicare ce ai învățat sau/și ai transmis mai departe și te-ai bucurat, ai învățat ceva din rezultat

Cam asta se va întâmpla cu tine și la Spring Superblog 2021! Îți pui rotițele în mișcare cu fiecare nouă probă și descoperi ceva nou despre o industrie, despre produse și /sau servicii prin consultarea surselor de documentare specificate în brief.

Îți scoți ideile principale din ce ai aflat, îți notezi ceea ce știai deja și începi să faci corelații inedite (i se spune învățare difuză). Îți dai voie practic să îți explorezi creativitatea, să îți reactivezi informațiile din memorie despre un subiect.

După acest brainstorming cu tine, îmbrățișezi tastele și neapărat până în ora 23.59 ziua probei, scrii articolul și îl urci în platformă. Se numește învățare activă actul de a scrie pentru că tu singur îți asumi responsabilitatea învățării. Nu e ca la școală, profesorul predă și tu iei notițe.

Dar e ca la școală în sensul că primești o notă pentru fiecare articol. Dar mai mult decât nota în sine este ce îți rămâne ca informație, simțire, este despre tine!

Spring Superblog 2021 te ajută să îți pui rotițele în mișcare, să îți faci noi prieteni prin intermediul comunității Superblog și cel mai important să te (re)descoperi. După această competiție de scriere creativă, vei fi o persoană:

✈️Mai creativă

✈️Mai responsabilă cu cuvintele, mai ales cele scrise

✈️Mai organizată pentru că ai termene limită de a scrie fiecare articol

✈️Mai deschisă la a invata lucruri noi, pentru că ai parcurs procesul de învățare cu fiecare nouă probă

✈️Mai puternică în fața „eșecurilor” (dacă alegi să numești eșecuri notele mici)

Vei fi o nouă versiune a ta, ți-o spun din proprie experiență! Mai ai timp până la 1 Martie să te hotărăști! Spring Superblog 2021 te așteaptă, eu te încurajez de pe margine! Succes!

4 gânduri despre „Vrei să înveți mult mai bine cum să înveți? Participă la Spring Superblog 2021 și pune-ți rotițele în mișcare!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.