Fără categorie

La multi ani Femeie!

Dragă Femeie,

Luna Martie e luna în care îți primești toate urările, toate florile și renaști asemenea Primăverii! E luna în care, până și cel mai zgârcit bărbat, mânat de frenezia primăverii, îți dăruiește o floare și un zâmbet!

Martie e luna în care îți reamintesc florile de feminitatea și puterea ta interioară, o forță nebănuita! E luna în care tu și natura vă contopiti într-un dans armonios, care face sufletul să tresară, să se infioare ca de emoția primei iubiri!

Este perioada în care zâmbetul tău împrăștie nori, face orașul gri și mohorât să zâmbească, să se coloreze cu tonuri de roșu, verde și mai ales de bucurie!

Draga mea îți urez ca tot anul să fii așa frumoasă, să răspândești lumină și să ai încredere în tine, în puterea ta de a schimba un Univers sărăcit în iubire într-un loc magic, plin de bunătate, seninătate și armonie!

Îți urez să împrumuți veșnicia naturii și echilibrul ei și să stai dreaptă asemenea copacilor falnici în fața oricăror provocări, să te iubești cel puțin la fel de mult cum îți iubești copilul sau pe cei dragi!

Dragă Femeie ai venit în Univers să împrăștii raze de soare în inima ta și a celorlalți, să creezi Viață și să te bucuri!

O primăvară minunată îți și îmi doresc!

10 gânduri despre „La multi ani Femeie!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.