Fără categorie

Perspective -Superblog și dificultatea de a sta pe margine

Am câștigat Superblog și e una dintre cele mai faine senzații trăite ever. E exact ca și cum ți-ai da drumul de pe cele mai înalte tobogane din lume:

Dar senzația când ajungi jos e de dependență, mai vrei încă o dată și încă o dată până la epuizare. Și închipuiți-vă cât îmi e de greu să stau pe margine în Superblog, eu care iubesc adrenalina, competiția și aventura!

Și mai ales să scriu și recunosc că originalitatea și ideile îmi veneau tocmai din cadrul extrem de bine organizat, din brief-urile probelor. Iar cele 7 apărute deja în actuala ediție sunt extrem de tentante, ca și premiile puse la bătaie.

Mi-a lipsit atât de tare celebrul cuvânt Note, că am dat eu deschiderea pentru primele note de la Karcher pe grupul de Facebook Superblog.

Mi-a lipsit atât de tare stimularea imaginației, încât am citit 30 de articole la prima probă și am intuit trei dintre cei șase câștigători. Îi felicit pe toți cei care au participat și îi admir pe câștigători pentru că au găsit rețeta succesului.

Mi-au lipsit atât de tare organizarea si estetica vizuală, încât n-am ratat niciun articol de-al Dianei. Are talent de a transpune vizual de pe harta minții orice tip de informație, oricât de complexă ar fi.

Mi-a lipsit atât de mult spiritul de echipă, dincolo de orice competiție, încât am fost și sunt în continuare foarte activă pe grup, deși n-am altă calitate decât de blogger partener acum.

Mi-au lipsit atât de tare perspectivele diverse de a vedea o problemă sau un subiect, încât m-am bucurat și am savurat ca un copil cele câteva articole citite la proba CashClub (doar cinci). Toate mi-au plăcut, fiecare având un unghi de abordare inedit și cred că juriu nu va avea deloc o misiune ușoară. Îi urez mult succes!

Și cel mai mult îmi lipsește acea competiție cu tine însuți, în care la final reușești nu doar să te autodepasesti, ci și să fii cel mai bun dintre cei buni!

Cel mai probabil voi mai scrie măcar un articol două până la finalul ediției. E târziu, mâine o nouă zi plină de provocări la job, dar atat spun: scrieți la Superblog oricât de puțin timp aveți! Merită efortul dacă priviți în ansamblu la tot ce învățați nou de la SEO la sponsori, de la tehnici si instrumente vizuale la spirit de echipă, dar mai ales ce aflați despre voi!

1 gând despre „Perspective -Superblog și dificultatea de a sta pe margine”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.