Superblog 2021

Fares, întotdeauna prima alegere pentru echilibru minte-corp, pentru familie!

Când eram mică îmi plăcea mult să mă joc cu copiii în fata blocului Șotronul. Daca vă amintiți, este acel joculeț în care arunci cu o pietricică într-o căsuță, parcurgi pe toate nouă într-un picior, recuperezi pietricica și te întorci în punctul inițial.

Una dintre reguli și cea mai importantă este cea a menținerii echilibrului pe parcursul întregului traseu printre căsuțe. Îmi amintesc cu plăcere cât de tare mă bucuram când reușeam să îl parcurg fară să pun piciorul jos.

Când am mai crescut puțin, mi-a luat tata bicicletă. Mi-am luat la julituri până am învățat să îmi țin echilibrul, că nu era ca acum cu trei roți, dar a meritat toată bucuria de a înconjura blocul, de a mă lua la întrecere cu copiii mai mari. Libertate în echilibru, așa aș numi senzația.

Cu trecerea anilor am mai încercat și alte jocuri și sporturi cum sunt mersul pe sfoară, gimnastica, datul cu tiroliana dar niciunul nu mi-a antrenat atât de puternic echilibrul cum o face viața.

Prinsă mereu intre cerințe tot mai solicitante și roluri tot mai complexe de la cel de fiică la cel de prietenă, de la cel de soție la cel de mamă, de la cel de angajată la cel de gospodină, viața îmi pare un roller coaster în care echilibrul pare tot atât de fragil precum un bibelou de porțelan.

Alternativele pentru a-l menține par destul de simple la prima vedere – mișcare, mâncare sănătoasă, plimbări în natură, timp de calitate cu cei dragi, timp pentru sine, dar când clepsidra timpului își cerne nisipul în doar douăzeci și patru de ore, cât și cum să mai ramai în echilibru și cu atât mai mult să îl menții în cadrul familiei?

Am încercat mai multe variante și am concluzionat că niciun remediu nu este mai puternic și mai eficient decât cel al naturii.

Ca în jocurile cu asocieri de cuvinte, gândul mă duce instant la Fares, brandul nostru 100% autohton, născut la poalele Sarmisegetuzei, ce redă românilor echilibrul folosind puterea vindecătoare a Naturii.

Plantele medicinale de cea mai buna calitate s-au reunit sub bagheta magică a echipei Fares pentru a ne oferi sănătate și armonie sub forma de pliculețe de ceai, siropuri și capsule.

În perioada aceasta echilibrul minte-corp este cu atât mai fragil cu cât vremea capricioasă, virușii și pandemia își revarsă efectele din plin asupra mea și a familiei, de aceea am ales să folosesc pentru protecție produsele din Gama Plantusin, cu tradiție și rezultate de peste 25 de ani.

Ceaiul Plantusin cu cimbru de cultură, muguri de pin și scaiul vântului este cel care îmi îmbată simțurile în fiecare dimineață și în care am deplină încredere, știind că a trecut prin cel puțin 7 analize și 8 puncte de control.

Carvacrolul și timolul prezente în cimbru și sovârv conferă ceaiului proprietăți antiseptice, antimicrobiene, în timp ce scaiul vânăt, ghimbirul și mugurii de pin curăță bronhiile și au o acțiune puternic expectorantă.

La nevoie, când simt că gâtul este roșu, inflamat recurg și la siropul Plantusin, cu efect emolient la nivelul faringelui şi al căilor respiratorii superioare.

Observ cu fiecare zi care trece cum restabilesc echilibrul cu propriul corp, care se simte alinat, revigorat și pregătit să mă ajute în sarcinile de zi cu zi, gata să primească valul de energie al Mariei când se întoarce de la grădiniță.

Fetița mea de patru ani este asemenea unei tornade când este perfect sănătoasă, dar sunt rare momentele, pentru că în colectivitate fiecărui moment de bucurie intre copii i se asociază cel puțin o viroză transmisă.

Ajutorul meu de nădejde este tot Fares, mai exact Plantusin pentru copii ce poate fi administrat încă de la o lună. Cele 11 plante din compoziție au un efect calmant atât în tusea seacă, cât și în cea expectorantă.

Maria e incantata de Siropul Plantusin

Datorită fructozei, precum și a amestecului delicios de flori de tei, muguri de pin și cimbrișor, fetița mea este încântată și așteaptă cu nerăbdare fiecare linguriță. Nelipsită din meniul ei este și tinctura de echinaceea pentru întărirea imunității.

Și cu fiecare zâmbet al ei, sufletul meu înflorește și zburdă ca un fluture veșnic tânăr prin natură într-un echilibru perfect.

Și nu va mai trece mult până când voi juca iar Șotronul, voi alerga iar cu bicicleta ținând în echilibru o familie, trei suflete și o mare bucurie. Iar Fares va ramâne întotdeauna prima alegere pentru echilibru minte-corp, pentru familie!

*Superblog 2021

*Logo Fares, poze arhiva personala si colaj realizat in Canva

2 gânduri despre „Fares, întotdeauna prima alegere pentru echilibru minte-corp, pentru familie!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.