Relatii

Iubirea ca o floare de 14 februarie

Iubirea ca o floare. Cum este o floare? Este fragila, se ofileste daca nu o ingrijesti, iti bucura mereu sufletul cand o privesti.

Iubirea ca o floare de 14 februarie este mai stralucitoare decat de obicei. Dar o floare de 14 februarie a fost luata din mediul natural si oferita drept simbol al iubirii. Pentru zâmbetul femeii adorate, o floare si-a dat viata, s-a lasat impodobita cu celofan si cordon rosu sperand ca iubirea celor doi sa fie trainica.

Iubirea ca un trandafir cu spini este cea care tradeaza natura mai putin romantica a acesteia. Spinii sunt obstacolele pe care le traverseaza un cuplu si petalele de trandafir intruchipeaza dulceata iubirii care se pastreaza dincolo de orice obstacol.

Iubirea ca un trandafir de 14 februarie este cea plina de pasiune, in care doua suflete se dezbraca de inhibitii, isi descopera corpurile insetate de dorinta si se contopesc in vraja romantismului scurt.

Iubirea ca o floare nemuritoare se traieste in fiecare zi, nu doar in 14 februarie dar uneori e nevoie de artificii, sclipici si flori rupte sa ne reamintim ca cineva in mod gratuit este langa noi, ne ofera clipe de viata multicolore si ne spune Te iubesc ca un dar regesc!

Sa va fie ziua de 14 februarie la fel de normala ca celelalte 364!

Iubiti si fiti iubiti iar o floare de vreti sa daruiti o puteti lua de aici!

3 gânduri despre „Iubirea ca o floare de 14 februarie”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.