Superblog 2021

Eu POT, Superblog POATE, Împreună REUȘIM

Eu POT, Superblog POATE, Împreună REUȘIM! Dacă vă întrebați la ce mă refer mai exact, mă refer la puterea de a reuși împreună!

Permiteți-mi să prezint protagoniștii din harta succesului:

Eu – Oana, omul din spatele acestui blog, care urc în metroul vieții cu gândul de a lua tot ce e mai bun, mai frumos din călătorie și mai ales de a dărui oamenilor cu care mă văd în intersecții sau la capăt de linie bucurie, joc, iubire și un strop de înțelepciune.

Superblog – antrenorul tuturor bloggerilor din 2008 și antrenorul meu personal de cinci ani. Ca orice antrenor, mi-a impus un ritm de lucru alert, disciplină, seriozitate și m-a recompensat pentru fiecare reușită. Ca orice antrenor, m-a ținut mereu motivata chiar și atunci când am vrut să renunț.

Eu POT – să mă adaptez unor cerințe diferite, să dau peste cap borna sponsorilor cu emoțiile, poveștile pe care le creez cu ajutorul cuvintelor.

Superblog POATE să îți deseneze noi hărți mentale prin ceea ce îți oferă – probe provocatoare cu reguli clare și concurenți puternici, dar cu mult bun simț și fair play.

Împreună REUȘIM să ducem bloggingul creativ la un nou nivel, să culegem din intersecția cuvintelor noi prietenii, noi povești minunate și de calitate.

Harta succesului se va scrie din nou, doar să fac primul pas – formularul de înscriere! Hai și tu cu mine la linia de start! Nu uita, competiția începe cu tine!

*Cu mult drag în Superblog 2021, Ediția de toamnă

8 gânduri despre „Eu POT, Superblog POATE, Împreună REUȘIM”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.