Superblog 2020

Aer curat în spațiul personal? Sigur, utilizează Salin, pur românesc și recunoscut internațional

Despre noi ca nație se spun multe lucruri, unele mai plăcute, altele mai puțin, dar există ceva cu care suntem de acord toți: am dat și dăm în continuare Universului vârfuri- oameni inteligenți, geniali în domeniile lor de activitate și chiar revoluționari ai industriei în care activează.

Dacă mă raportez fie doar la medicină, avem pe Ion Cantacuzino, inventatorul leacului pentru holeră și tuberculoză; Nicolae Paulescu, inventatorul insulinei, cea fără de care diabeticii și-ar diminua considerabil șansele la viață; Ana Aslan, care a descoperit „elixirul frumuseții veșnice”; Aurel Babes, care a descoperit testul Papanicolau pentru depistarea cancerului de col uterin și Constantin Pascu, inventatorul Salin, dispozitivul care purifică aerul din casă.

Pentru domnul Pascu recunoașterea efortului și experienței de peste douăzeci de ani în domeniu a venit chiar la renumitul Salon International de Invenții de la Geneva, unde a obținut medalia de argint. Tot pentru Salin a obținut și o medalie de aur la Expoziția Mondială de la Bruxelles din 2002.

O astfel de reușită nu poate decât să mă facă mândră că sunt româncă, o mândrie încuiată în suflet în ultimii ani, pentru că, de ce să nu recunoaștem, viața în România este mai mult decât provocatoare.

Nu vă înșir aici toate motivele pentru care este provocator și dificil să locuiești în România, pentru că ar însemna să fac teză de doctorat, ci mă voi limita la unul singur: calitatea aerului.

Un top 10 care ne întristează – Calitatea aerului

Locuiesc în București și vă spun cu mâna pe inimă că, dacă nu aș fi avut familie, rate la apartament și un job, m-aș fi dus de mult în munți. Aerul pe care îl respir zilnic este poluat, plin de noxe, aspect confirmat și de clasamentul Numbeo, care ne situează pe un minunat loc 7 în topul celor mai poluate orașe din Europa.

Index poluare 2019 Clasament Numbeo per Europa

Dacă mă gândesc la soluții care țin de autoritățile statului, cu siguranță dezvoltarea spațiilor verzi, constrângeri mai puternice pentru mașinile vechi, mari poluatoare, încurajarea transportului în comun sunt variante bune. Dar știți și voi vorba aceea, faci ce ține de tine, ce e în controlul tău și la ce nu e în control te adaptezi.

Ca atare, singurul aspect pe care îl am în control este bugetul pe care îl pot aloca pentru achiziționarea unui aparat de purificare a aerului în casă.

Cum să alegi corect un aparat de purificare a aerului din casă?

Am să vă împărtășesc și vouă criteriile pe baza cărora îmi aleg aparatul de purificare a aerului:

  • Nevoile personale/ale familiei respectiv tipul de afecțiuni

În familia mea avem trei categorii de pacienți ca să zic așa: eu, care sunt veșnic răcită, cu rinita alergică și permament într-o prietenie cu medicul ORL; soțul fumător, care sforăie de am nevoie de dopuri în urechi înainte să adorm alături de el și sora mea diagnosticată cu astm bronșic, care are nevoie atât de aer curat, cât și de un inhalator cu eliberare rapidă.

Evident că mă orientez să achiziționez un aparat care să ne ajute pe toți trei, să fie eficient pentru toate tipurile de afecțiuni indicate.

  • Care este volumul de aer al încăperii în care va fi folosit aparatul?

Noi locuim la bloc, deci suprafața camerei este de aproximativ 16 metri pătrați (maxim 40 metri cubi). În schimb, sora mea se retrage vara la casa de la țară și acolo are camere mari, spațioase, de până la 150 de metri cubi (aproximativ 60 de metri pătrați), deci are nevoie de un aparat mai mare.

  • Cât timp puteți aloca zilnic pentru tratarea aerului din încăpere?

Din ceea ce am aflat de la medici și din revistele de specialitate, este nevoie de minim 8 ore zilnic, preferabil în timpul nopții și cure de câteva luni cel puțin, ca rezultatele să fie evidente. La sora mea lucrurile sunt și mai complicate de atât.

  • Ce sumă sunteți dispuși să alocați pentru cumpărarea și întreținerea unui aparat de purificare a aerului?

Aș vrea să spun că pentru sănătatea mea și a familiei aloc oricât, dar ar fi complet fals pentru că nu am un salariu nelimitat. Consider că un aparat de purificare a aerului, care să mă coste până în maxim 10 milioane, este o soluție excelentă.

  • Ce garanții ai că face ce promite?

Evident că, dincolo de buget, contează să și facă ceea ce promite. Cum tehnic vorbind eu nu pot să verific decât prin propria experiență calitatea unui produs, aleg să cumpăr ceva verificat și validat ca fiind excelent. Ei bine, Salin, aparatul de purificare a aerului inventat de un român, în persoana domnului Constantin Pascu, a fost recunoscut la nivel mondial, ca fiind ideal atât pentru persoanele cu afecțiuni respiratorii, cât și pentru cei sănătoși, care vor să beneficieze de aer curat.

În plus, are doi ani garanție, atât pentru varianta Salin Plus, cât și cea pentru încăperi mai mici Salin S2.

Soluții personale pentru problema aerului poluat – Terapie salină cu Salin

Dacă mă gândesc că un aparat de purificare a aerului, cum este Salin, brevetat la nivel mondial costă in varianta cea mai scumpă 320 lei și mai plătesc câte un milion la fiecare 6 luni pentru schimbarea rezervei, mi se pare că am pus mâna pe o mină de aur. (Gândiți-vă că intrați într-un Mall și doar o pereche de cizme costă dublu).

Dincolo de aspectul financiar, cel mai important rămâne cel legat de sănătate și costurile asociate în cazul deteriorării ei.

Salin, așa cum îi spune și numele, are la bază sarea și proprietățile excepționale ale acesteia. El utilizează un procedeu de noutate absolută în tratarea complexă a aerului și anume trecerea forțată a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, în principal clorura de sodiu.

Efectul structurilor de sare este acela că microcristale de sare apărute în procesul de cristalizare sunt preluate de curenţii de aer, realizând efectul special de salinizare a aerului. Sunt eficiente în reţinerea aerosolilor, a prafului, a mirosurilor neplăcute din aer și mărirea rezistenței la răceli.

Atât pentru cei ca mine, cu afecțiuni din sfera ORL (rinite alergice, sinuzite, otite), cât și pentru cei ca sora mea cu afecțiuni din sfera pneumologica (astm bronșic, bronșite, recuperări în TBC, mucoviscidoza), Salin este o variantă excelentă pentru efectele sale terapeutice.

Dar nu trebuie să ai diverse afecțiuni respiratorii ca să îți cumperi un aparat de purificare a aerului, ci doar să te preocupe sănătatea ta și să îți dorești efecte benefice în viața ta:

Un somn liniștit

Un ambient proaspăt și plăcut

O stare de confort psihic

Dacă ți le dorești, cu siguranță îți vei cumpăra un aparat de purificare a aerului, iar eu îți recomand cu drag Salin!

*Superblog 2020

*Poze sponsor Salin, mai puțin clasamentul Numbeo, luat de pe site-ul respectiv

1 gând despre „Aer curat în spațiul personal? Sigur, utilizează Salin, pur românesc și recunoscut internațional”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.