Superblog 2020

Pentru o stare de bine, Fares e mereu lângă tine!

Astăzi este o zi specială pentru mine. După aproape zece ani în care nu am știut ce înseamnă zi, ce înseamnă noapte, în care am muncit și am strâns bani pentru a-mi împlini visul, iată că acesta este pe cale să devină realitate. Astăzi este deschiderea oficială a micului meu colțișor „Stare de bine pentru tine”. Acesta nu este doar o librărie sau doar o ceainărie, nu este doar cofetărie sau doar terapie pentru suflet. Este o combinație între toate, astfel încât persoana care îi trece pragul să capete o stare de bine.

Experiența este atât de personalizată, încât, dacă vrei să îi simți efectele, e nevoie să îți deschizi sufletul. Te înscrii pe site, completezi un formular despre tipul de ceai preferat, despre cărțile preferate, ce fructe preferi, ce muzică asculți și câteva întrebări despre personalitatea ta.

Rezultatul acestei scurte incursiuni în colțișorul tău de suflet este menit să îți ofere o stare de bine pentru tine: cartea dorită stă pe măsuță lângă ceaiul sau cafeaua preferate, deschizi ușor o cutie de sticlă în care găsești o mică prăjitură cu răvaș și o activitate pe care să o faci până revii în acest colțișor.

Am testat conceptul pe cincizeci de prieteni și toți au fost de-a dreptul încântați. M-au felicitat și mi-au recomandat să ascult mereu dorințele clienților nu doar acum când afacerea este la început de drum, să păstrez întotdeauna colaborările cu producătorii locali și să rămân sănătoasă, pentru că starea mea de bine influențează și starea celorlalți, nu doar a celor dragi.

Momentan este perfect în toate și secretul meu pentru starea de bine este Fares.

Fares, da îi știți și voi, nu aveți cum să nu îi știți, căci doar sunt de 90 ani pe piață, produc anual peste 20 de milioane de cutii de ceai, care ajung atât în țară, cât și în străinătate, în țări precum Ungaria, Italia, Spania, Marea Britanie, Malta, Cipru, Grecia, Norvegia sau Belgia.

Când știi că au o experiență atât de vastă în spate și fac anual peste 6000 de analize la loturile de ceaiuri înainte să ajungă în fața fiecăruia dintre noi, e imposibil să nu ai încredere deplină în ei. Eu sunt o consumatoare fidelă și a celorlalte tipuri de produse pe care le au în portofoliu: uleiuri esențiale, tincturi, pulberi, siropuri pentru diverse afecțiuni și comprimate, mai ales cele din categoria pentru imunitate. Le-am inclus și în afacerea mea pentru că am primit în formularele pe care le completează clienții înainte să vină, o mulțime de solicitări pentru produse de întărire a imunității mai ales în această perioadă complicată și dominată de viroze de tot soiul.

Mă pregătesc să îmi mai repet o dată discursul pentru deschiderea conferinței de lansare a spațiului și conceptului „Stare de bine pentru tine”. Nu apuc să termin, căci vocea cristalină a lui Sebastian, băiețelul meu de șapte ani, mă întrerupe:

-Mami, mami îmi faci și mie te rog frumos un ceai din acela bun, natural de imunitate, cel cu echinacee, cătină, ghimbir și măceșe? Poate ar fi bine să iau chiar Vitamina C naturală, solubilă. Mă doare gâtul și nu vreau să răcesc tocmai acum când l-am invitat pe Matei la mine să facem lecțiile împreună.

-Sigur dragul meu! Mă bucur că te gândești și la binele colegului și prietenului tău! Așa e frumos și bine în viață! Vezi că în dulăpiorul din bucătărie găsești atât ce ai tu nevoie, cât și produsele mele. Adu-mi te rog frumos și mie vitamina C și cutia pe care scrie Imunitate cu șapte ciuperci.

Imunitate cu 7 ciuperci, perfectă pentru vremuri reci

-Imediat ți le aduc!

-Mulțumesc frumos Sebastian! Mă uit la el și nu îmi vine să cred când a crescut atâta, parcă mai ieri mergea de-a busilea și râdea cu poftă când reușea să se întoarcă pe spate. Ma bucur că a crescut frumos și este sănătos.

-Ce tare arată cutia asta de la Fares, cu ciuperci pe ea! Mă duce cu gândul la natură, când am mers noi anul trecut și am cules cu mamaie ciuperci. Ce mâncare bună a ieșit atunci! Sunt tot ciuperci din acelea?

-Da, arată foarte bine cutia, un aer modern și în același timp tradițional. Vino să îți explic. Aici găsim și ghebe de miere, cum am cules și mâncat noi la bunica, dar și alte șase ciuperci. Prima este polyporus umbellatus cu rol antioxidant, avem apoi tremella fusciformis care ajută în formarea globulelor albe, reducerea colesterolului și protejarea ficatului, enokitake pe care o mănâncă și prietenii noștri din Asia, maitake, shiitake și reishi.

– Reishi? Sună așa regesc numele acestei ciuperci!

-Nu ești departe de adevăr! Reishi sau ganoderma este supranumită „regina miraculoasă a plantelor” ori „ciuperca nemuririi”! Ea are un efect antioxidant puternic, crește producția de interferon și este în mod deosebit utilă pentru „îmbunătățirea energiei vitale, pentru creșterea memoriei și protejează împotriva uitării!” (efecte cunoscute încă din anul 500, amintite și de Shen Nong Ben Jing).

-Hmmm, am văzut eu că în ultima vreme ai ținut minte toate notele mele, nu mai pot să scap de nicio lecție! Toate trebuie să le fac din păcate!

-O să îți prindă tare bine mai târziu, vei vedea! Acum hai să ne luăm vitaminele ca să ne menținem sănătoși și plini de energie. Mami trebuie să plece în curând și vreau să mă asigur că nu depășești doza zilnică, de un plic pe zi din Vitamina C 500 de la Fares. Eu în schimb voi lua al treilea comprimat masticabil pentru că sunt ceva mai mare ca tine. Vitamina C 200 este atât de răcoritoare, chiar dacă ușor acrișoară, îmi place mult de tot!

Vitamina C, vitalitate, sănătate și spor în toate

-Da, și a mea e delicioasă și nici nu simt nevoia să îmi mai pun miere! Oricum are fructoza, dar cel mai important e că nu are arome și conservanți, e 100% naturală!

– Exact, băiatul meu deștept! Te îmbrățișez cu drag, să fii cuminte și să îl asculți pe bunicul!

Plină de energie, mă îndrept spre locul minunat unde starea de bine primează. Ajung, pregătesc trei patru boluri cu diverse fructe gen kiwi, struguri, prune care ne întăresc imunitatea și pun cutiile cu ceai la vedere pentru ca lumea să servească: ceai Armonie din nalbă de pădure cu mandarine, ceai Tihnă cu mușețel și trandafir, ceai Relaxare. Eu îmi pun separat un ceai pentru tranzit rapid, pentru că îmi ajută mult stomacul meu leneș.

Wow se pare că toți cei care au confirmat în formular participarea, au și venit!

-Bună seara, vă mulțumesc tare mult că îmi sunteți alături în împlinirea unui vis, aceea de a crea o stare de bine pentru fiecare! Sper ca fiecare prăjitură cu răvaș, fiecare carte citită, fiecare sfat pe care îl primiți și fiecare gură de ceai pe care o serviți în acest spațiu primitor să vă aducă o stare de bine! Când plecați de aici, să plecați cu zâmbetul pe buze, cu optimism, cu dorința de a face bine și în viața dumneavoastră, dar și a celor dragi!

Ropote de aplauze învăluie sala. Undeva în ultimul rând îl văd pe Sebastian cu tatăl meu. Are aproape 90 de ani și totuși a venit până aici să asiste la deschidere. Cred că e tare mândru de mine și de faptul că am ceaiuri de la Fares în conceptul stării de bine. El l-a cunoscut pe Andrei Farago, cel care a înființat în 1929 Digitalis, prima companie românească destinată cultivării plantelor medicinale Orăștie, devenită ulterior Fares. O lacrimă obraznică dă năvală pe chip, dar o șterg rapid și o îndulcesc cu un zâmbet.

-Mulțumim pentru acest concept minunat, deja m-ați făcut să mă simt foarte bine, voi reveni cu drag!

-Mă bucur din suflet! O seară frumoasă vă doresc!

Ajung în sfârșit la ai mei. Pe chipul lor se citește bucuria și mândria depline.

-Ai reușit mami, felicitări! Când ajungem acasă să bei totuși un ceai Noapte bună, că de la atâta entuziasm parcă văd că nu mai dormi!

Stare de bine, Fares tine cu mine

-Daaa, sigur așa fac. Vă mulțumesc că mi-ați fost alături, sunt așa de fericită, mi-ați făcut o surpriză nemaipomenită! Iar pentru o stare de bine, Fares e mereu lângă mine!

*Superblog 2020

*Poze personale cu produse Fares și colaj realizat în Canva cu logo Fares și beneficiile sale transpuse grafic

4 gânduri despre „Pentru o stare de bine, Fares e mereu lângă tine!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.